Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Belladot Sofia var 1

Belladot Sofia

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Belladot Sofia Vibrerende Dildo er en veldig myk og behagelig vibrerende dildo, med et opphøyd bølgemønster langs sidene for ekstra stimulasjon. Sofia er fleksibel og har trinnløs nivåjustering, som gjør at du kan stoppe vibrasjonene på akkurat det intensitetsnivå du liker best.

Belladot Sofia er vanntett, så du kan trygt ta den med deg i dusjen.

Sofia bruker 2x AAA-batterier, som må kjøpes i tillegg. Det selger vi også her i Sinful.no Ut over dildoen og oppladeren, følger det også med en flott hvit tøypose for oppbevaring og transport.

Innsetting av batterier: Det er viktig at batteriene settes i riktig vei. Dersom man setter i batteriene med feil orientering, vil vibratoren enten ikke starte, eller så vil den starte av seg selv, og ikke la seg slukke. I sistnevnte tilfelle skal alle batteriene snus rundt. Det fremgår av markeringen ved batteriluken hvordan batteriene skal vende. For å skru av eller på vibratoren, holdes "+" eller "-" knappene ned i 2 sekunder. Før bruk: Du kan med fordel påføre et lag vannbasert glidemiddel på Belladot Sofia. Det gir det suverent beste opplevelsen.  Rengjøring: Belladot Sofia er vanntett, og kan vaskes i lunkent vann. Bruk eventuelt en rengjøringsspray fra Fun Factory, som er spesielt utviklet for rengjøring av sexleketøy. Etter bruk: Sinful.no anbefaler at du tar ut batteriene når Belladot Sofia ikke er i bruk. Ellers er det en risiko for at batteriene kan gradvis tappe seg tomme for strøm mens de står montert i vibratoren.

 

Når du kjøper Belladot Sofia, anbefaler vi også at du kjøper:

- AAA-batterier - Vannbasert Glidemiddel til bruk sammen med sexleketøy Merk: Belladot yter ett års garanti på Belladot Sofia.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
E - 3. jan. 2020
Fantastisk produkt med gode vibrasjoner som egner seg godt til både sololek og parmoro. Kunne ha ųnsket meg en vibrasjon som var en smule sterkere også, men slik den er nå fųles den også helt fantastisk.
0
Belladoy
Kevin Nelson - 25. feb. 2018
God stųrrelse og fųlelse, men dessverre alt for klissete
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful