Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Beppy Soft + Comfort Tampons Wet 8 pcs var 1

Oversikt

Beppy Dry Comfort er et smart og behagelig alternativ til tamponger for ""den tid på måneden"". Det er en liten og myk rosa tampong, som er 5 cm lang og 3 cm høy. Det myke skum-materialet gjør den enkel å innføre, fordi den tilpasser seg dine indre former. Den er utviklet av et team av gynekologer som har nøye tenkt over svampens spesielle form.   Svampene er påført en vaginal intimkrem som gjør bruken av dem meget behagelig. Beppy tampong er designet spesielt for kvinner som ønsker total bevegelsesfrihet under sport, reiser, svømming og også under sex. Svampen har en god sugeevne og sikrer at du holdes ren og tørr når du bruker den.   Beppy tampong er et engangsprodukt. Du kan bruke den mellom 4-8 timer, alt avhengig av hvor mye du blør. Tampongene finnes også i en ""dry"" udgave, hvor svampen ikke er påført vaginal intimkrem. Prøv evt. begge slags, og finn ut av hvilken som best passer deg.   Merk: Beppy anbefales ikke til sex hvis din partner er meget lang, da svampen kan bli dyttet langt inn i skjeden.   Slik bruker du Beppy tamponger: 1. Vask hendene dine grundig. 2. Ta svampen ut av pakken. 3. Hold den mellem din tommel- og pekefinger og press den sammen. 4. Den er lettest å innføre hvis du løfter ditt ene ben, f.eks. plasser det ene ben på en stol. 5. Bruk din andre hånd til å ""åpne"", og sett svampen så langt opp som du kan. 6. Når du skal ta svampen ut så bruk samme metode. Du kan med fordel vaske deg nedentil, slik at svampen vil bli våt og kan derfor komme lettere ut. 7. Kast IKKE svampen i toalettet.  

MerkeBeppy
Full lengde (cm)3
Innførbar lengde (cm)3
Diameter (cm)5
Antall8
PrimærmaterialePolyuretan
FargeLyserosa
Språk på emballasjeNederlandsk, Fransk, Engelsk, Tysk , Spansk
SKU12935
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Imponerende!
Mette - 1. dec. 2020
Svampen fungerte langt bedre enn jeg og kjęresten min hadde forventet. Han var spesielt litt skeptisk til å begynne med, men fant ut at det faktisk ikke var noe mensen. Man kan ha sex på som vanlig – også oralsex. Det var imidlertid litt utfordrende å få ut soppen igjen fųrste gang, men andre gangen fikk jeg teket på det. Det er viktig å fųre den inn slik at det lille håndtaket/hullet du kan stikke fingeren i vender nedover.
0
Kan ikke leve uten!
PU - 21. jun. 2016
De fungerer, myke og komfortable, mannen fųler ingenting, så dere kan bare nyte hverandre uten å tenke på noe annet ... Veldig lett å fųre inn! Ųvelse gjųr mester for å få de ut ;) Kan uten tvil anbefale dette produktet !! Som jeg sa lenger nede: flere i en pakke ville ikke skade;)
0
Flott produkt
martin dahl - 20. nov. 2013
Superprodukt. Det er ikke noe dårlig å skrive om dette produktet, annet enn at et stųrre antall ville vęrt fint.
0
Genial oppfinnelse
Louise - 24. apr. 2013
Beppy er intet mindre enn en genial oppfinnelse! Det er virkelig mulig å nyte partneren din uten å ha den minste anelse om at det er "the time of the month". De kan også brukes til sport, badstue osv. De er relativt enkle å fųre inn, men det krever bare litt ųvelse for å få dem ut. Dette er imidlertid ikke et problem! Jeg gir dem 5 stjerner av 5!
0
God lųsning!
Ulrika - 21. nov. 2019
Perfekt for anledninger når du ikke ųnsker å bekymre deg for menstruasjon! Eneste minuset er at det kan bli litt tųrrere når man har sex og at det etterpå ikke alltid er så lett å få det ut, men det er mulig. Samboeren min har kommentert at det merkes i starten om man ikke har fått det inn langt nok, men så er det ikke noe problem. Ikke noe rot i det hele tatt for meg som ikke har så rikelig mens.
0
Flere intense dager i måneden
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne lett gitt en pris til oppfinnerne av disse. Beppys Wet Comfort-tamponger ble satt på prøve, og disse ble testet i nærkontakt under menstruasjonen med godt resultat. Å bruke tampong økte til og med gleden. Så lenge du passer på renslighet og tar det rolig når du fjerner tampongen, blir det ingen komplikasjoner. I et dypere hulrom kan disse forsvinne utenfor fingrenes rekkevidde, men fra mitt eget hull plukket jeg dette opp ganske uanstrengt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Topp produkt
Anonymous - 1. dec. 2015
Jeg kom først over Beppy-tamponger for et par år siden. Jeg lurte på hvorfor de ikke var annonsert noe sted, men det er de fortsatt ikke... Jeg synes de er enkle å bruke, og fordi de er myke og uten tråder, er de mye mer behagelige å bruke enn vanlige tamponger. Den eneste ulempen er den høye prisen og det faktum at de ikke er tilgjengelige i vanlige butikker... De fungerer også veldig bra under sex, men kan bli ganske dype. Å fjerne dem har imidlertid ikke vært noe problem for meg. Jeg anbefaler deg å prøve!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superenkelt å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse tampongene er enkle å bruke, myke og fungerer godt hvis du vil ha sex under mensen :)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Beppy Soft + Comfort Tampons Wet 8 pcs

kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful