Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bettie Page Collar Me Halsbånd med Snor var 1

Bettie Page Collar Me Halsbånd med Snor

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bettie Page Collar Me Halsbånd Med Snor er det ideelle sexleketøyet for dere som vil eksperimentere med frekke dominansleker. Halsbåndet signaliserer underkastelse og med det på, vil den i bånd tydelig vise at den dominerende har makten.   Dette pene halsbåndet med snor er en del av den nye Bettie Page serien, som er inspirert av den berømte pin-up modellen. Halsbåndet er laget av svart kunstskinn og har en myk bakside, som gjør den behagelig å bruke.   Halsbåndet kan både brukes alene og sammen med den medfølgende metal snoren, som har et håndtak av samme stoff som halsbåndet. O-ringen på halsbåndet, som også kan tas av, gjør det også mulig å feste halsbåndet til f.eks. sengen med en strop.   Medfølger:   - Et samlekort   - En nøkkelring   - En diskré svart oppbevaringseske.   Mål: Bettie Page Collar Me Halsbånd er 2,5 cm bredt og kan justeres fra 32,5 cm til 43 cm i omkrets. Snoren er 0,8 cm bred og 87 cm lang, hvor håndtaket utgjør 15 cm.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful