Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bettie Page Longing For Leather Oksepisk var 1

Oversikt

Bettie Page Longing For Leather Oksepisk er perfekt til deg som liker harde smekk. Pisken er laget i kraftig skinn og er en del av den offisielle Bettie Page serien av sexleketøy, som er inspirert av den berømte pin-up modellen. Vi anbefaler at du øver deg i å bruke pisken, før du bruker den på en partner, samt at dere avtaler et stopp-ord. Etter bruk burde den følsomme huden pleies med en fuktighetsgivede krem, som f.eks. Fifty Shades of Grey Etter Spanking Krem. Medfølger: Pisken leveres sammen med en nøkkelring og et samlekort, i en diskret svart oppbevaringseske. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig oksepisk
Anonymous - 10. jan. 2015
Bettie Page-produkter kommer alltid i en veldig fin og diskret innpakning, og denne pisken var intet unntak. Pisken er flettet med et lett håndtak og et diamantformet stykke i enden. På grunn av den korte formen egner den seg godt til bruk på trange steder. Det gode med produktet: Hvis du liker smerte med litt mer bitt, er denne VIRKELIG god. Den etterlater røde merker, og diamantbiten i enden gir små blåmerker. Den krever imidlertid mer øvelse å bruke enn en vanlig flogger eller ridepisk, da den er lengre og presisjonen er noe som krever litt øvelse. Det skal ikke mye kraft bak slaget før du kjenner det - partneren min fortalte meg etterpå at han ikke kjente det i det hele tatt. For meg føltes det som om han slo gjennom. Det negative med produktet: Materialet klør, noe som er synd siden produktet oser av luksus og ekstravaganse. Produktet er definitivt et av våre favorittverktøy, og vi anbefaler det til alle som har opplevd smisk og smerte før.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
FANTASTISK for masochisten
Anonymous - 13. mar. 2024
Både min svært erfarne mester og jeg var svært begeistret for kvaliteten på denne pisken. Den er veldig fin, fleksibel og har et fantastisk slag med en herlig piskesnert. Når den treffer, tar det bare et sekund før den brennende, sviende smerten brer seg, og for en masochist som meg er det fantastisk. Jeg har tatt noen slag med den på full styrke (ingen spøk!), og jeg gikk ned på knærne. Med den rette personen i den andre enden av pisken kan den virkelig levere et kraftig slag. I tillegg har den et fint "farlig" utseende. Den etterlater røde merker som blir blå de neste dagene. Du kan tydelig se hvor pisken har slått, noe som gir en fin og tydelig kontur. Definitivt en pisk som jeg kan anbefale, men den er ikke vanlig (eller burde i hvert fall ikke være det). Jeg vil definitivt ikke si at dette er en nybegynnerpisk.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Bettie Page Longing For Leather Oksepisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful