TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Biggi G-Expert G-punktsvibrator var 1

Biggi G-Expert G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Biggi G-Expert G-punktsvibrator er den idéelle vibratoren for deg som gjerne vil eksperimentere med g-punktsstimulering. Tuppen av vibratoren er bøyd og gjør det enkelt å stimulere g-punktet med de deilige vibrasjonene gir deg ekstra nytelse. Biggi G-Expert kan også brukes til klitorisstimulering og analt, så den er et godt valg om du ønsker en effektiv og allsidig vibrator.  Biggi G-Expert er laget av ABS-plast som gir en glatt og hard overflate som er perfekt til den faste g-punktsstimuleringen som må til for å oppnå dype g-punktsorgasmer. Vi anbefaler deg å bruke vibratoren med en vannbasert glidekrem. Bruk en sexleketøysrens til å vaske den med når du er ferdig.  Vibratoren har en totallengde på 12 cm, og en diameter på 2-2,5 cm, hvilket gjør den god til nybegynnere.  OBS: Vibratoren bruker 1 AA-batteri, som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt liten, litt hard sak.
Denne falt ikke helt i smak, mest pga materiale. Jeg kjøpte et annet leketøy som jeg heller foretrakk. Latex-jenta - 15. jul. 2018
Mye nytelse for pengene
Dette er en av mine favoritter, mest på grunn av prisen og vibrasjonen. Dette er en ypperlig nybegynnervibrtor for den som ikke vil bruke mye penger på det førs... Les mer
Sara - 9. dec. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful