Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt var 1

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha en realistisk og pirrende virtual reality sexopplevelse? Da er BKK Cybersex Cup perfekt for deg. Det unike onaniproduktet gjør at kun fantasien setter grenser for hvordan drømmekvinnen din skal se ut, og hva dere skal gjøre med hverandre.

Onaniproduktet er det første cybersexproduktet til smarttelefoner. Din drømmekvinne vil stå som levende for deg og med den bevegelsesfølsomme teknologien som registrerer dine støt, ved bevegelse i koppen, vil bli overført til “henne”, som vil gi en ekstremt realistisk og sensuell opplevelse.

Download appen BKK3D til din telefon. I appen kan du selv designe din drømmekvinnes figur, hårfarge, bryststørrelse, stemme, klær osv. Videre kan du velge hvilke omgivelser og hvilke stillinger dere skal utføre. Plasser din smarttelefon i VR-hjelmen, og ta hjelmen på. Hjelmen kobles via bluetooth til onanikoppen, og fra den kan du også styre akten.

Onanikoppen er 21 cm lang, og passer derfor til de fleste penisstørrelser. Den er utstyrt med et elastisk silikonsleeve med innvendige riller og strukturer, som gir følelsen av at det er en ekte vagina. Med de innebygde knappene på koppen kan du enkelt styre kameravinkel, sexstillinger, få henne til å komme osv.

BKK Cybersex Cup onanikopp er ikke vanntett, så ta sleevet ut når du skal rengjøre det. Det gjør du enkelt med varmt vann og en sexleketøysrengjøring.

Download BKK3D appen til både Android og iOS her: https://www.bkksextoy.com/download/

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virtuell sex
Anonymous - 13. mar. 2024
En ondskapsfull innretning i sinnet
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke så fristende
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er altfor tegneserieaktig/china-aktig. Jeg vil ikke anbefale dette produktet
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke bry deg om å kjøpe den
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke bruk dine hardt opptjente penger på denne. Det er et stykke porselensmessing. Det er INGEN bevegelsessensor i den, så den kan IKKE oppdage bevegelse, så det du betaler for er et dårlig bygget hodesett som ikke kan brukes med briller og ikke kan justeres nok til å få saken til å klø. Den eneste bluetooth på toppen av det er at du kan fjerne jentas klær og endre stiler osv. Du kan ikke kontrollere hastighet eller noe sånt, og selve hylsen er liten "japansk" liten hvis du vet hva jeg mener. Hvis du vil ha vr-sex og kan leve uten bevegelsessensorer, er det mye bedre vr-hodesett der ute for billigere penger. Ville bedt om pengene mine tilbake hvis dette var et alternativ, så spar pengene dine og grøft denne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful