TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Blewit Onaniprodukt til Menn var 1

Blewit Onaniprodukt til Menn

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Blewit er et supermoderne onaniprodukt, både på grunn av dets unike og flotte design, men også fordi den dekker hele tre ting på én gang: Din seksuelle sunnhet, din utholdenhet og ikke minst gir deg nytelse.

En av de beste måter å forbedre sin seksuelle utholdenhet på er ved å trene med noe som føles naturtro, og ved å bli fortrolig med den følelsen. Derfor har sleevet i Blewit en mønstrete og myk struktur som føles som en ekte vagina, så du med dette produktet kan trene din utholdenhet og få større seksuell selvtillit.

Masturbatoren gir deg selvfølgelig også stor nytelse. Trykker du på den lille knappen på toppen utløses et vakuum i sleevet, som vil gi deg en deilig, sugende fornemmelse rundt penis, hvis du ønsker ekstra intens stimulasjon.

Det følger også med to ringer som kan byttes ut ved åpningen på produktet, så du kan få det til å føles enda strammere når du trenger inn i det.

På grunn av masturbatorens “twistede”, ergonomiske utforming er den svært enkel å holde rundt, og i det stilrene designet er det også tenkt på hygienen. Masturbatoren har et innebygget ventilasjonsgitter som holder sleevet rent og friskt.

Blewit er laget i silikon og er enkelt å rengjøre. Skyll produktet under springen og bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring.

Vant en pris for "Male Sex Toy/Line of the Year" ved XBIZ Awards 2017

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful