Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Blindfold i Lær var 1

Oversikt

Med dette øyenbindet er det absolutt umulig å se noe som helst.   Øyenbindet tilpasser seg etter fasongen på hodet ditt. Press forsiktig på nesen på øyenbindet og opplev totalt mørke rundt deg.   Blindfoldet er fremstilt av mykt skinn og er meget komfortabel å bruke.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra!
Anonymous - 12. jan. 2014
Dette var det beste bindet jeg og jenta brukte! Jeg er egentlig ikke i skinn, men denne var veldig koselig og ser veldig sexy ut. Flott passform anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Maske i lær
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott maske som holder det den lover! Komfortabelt skinn. Smart, formbar kant for best mulig passform. Totalt mørke når den er på plass. Hvis du, som meg, liker å overlate kontrollen til partneren din, er dette masken du bør ha!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Helt mørkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det kuleste bindet noensinne. Kvaliteten er helt topp. Med dette bindet kan du være sikker på at hun ikke kan kikke ut av sprekkene. Du kan trykke bindet helt inntil ansiktet, slik at det er helt lukket. Lukten av lær sprer seg, noe som bare er et pluss hvis du liker lær ...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Veldig bra!
Anonymous - 5. nov. 2013
Ved første øyekast tenkte jeg at det var en skuffelse. Men så innså jeg at det er noe formbart inne i læret. Så den sitter godt hvis du bare tar deg tid til å justere den. Jeg er helt fornøyd med dette produktet!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Kast det gamle bindet for øynene! ! !
Anonymous - 13. mar. 2024
Utrolig enkel, deilig og kul maske som virkelig har overrasket meg, jeg kastet resolutt ut alle de andre billige, de kan ikke måle seg med denne! Den kan tas på på en brøkdel av et sekund og lyset slår seg av når den er forsiktig formet rundt nesen, noe som også betyr at den holder seg på plass uansett hvor hardt spillet er! Nok en gang selger Sinful et kvalitetsprodukt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Blindfold i Lær

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful