Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
BlitzBlank Hårstopp Krem 80 ml var 1

Oversikt

Med BlitzBlank Hårstopp-krem behøver du ikke å barbere deg så ofte som du pleier. Kremen hjelper deg nemlig med å redusere overflødig hårvekst. Tester av kremen viser at du kan nå opp til 75 % mindre hårvekst (gjennomsnittelig 35%). Kremen inneholder bl.a. det naturlige phyto-ekstraktet, og er både klinist og dermatologisk testet. Slik bruker du BlitzBlank Hårstopp-krem: - Påfør kremen etter at du har barbert deg, gjerne morgen og kveld. Dette vil gi deg det absolutt beste resultatet. OBS: Kun til utvortes bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært dårlig
Mika - 19. jul. 2020
Så fram til å bli kvitt hår på bein og arm. Smurte begge deler godt inn, kjente meget mild svie, etter 15 min fjernte jeg rester av krem uten noen effekt. Fot var forhånds baber og arm var ubabert. Begge helt tørre. De få hårene som kom av utgjør omtrent ingenting. Lurer på om de er for tykke. Så får se etter annet produkt.
Et produkt som virker!
Anonymous - 13. mar. 2024
For meg, etter at jeg hadde barbert håret mitt, begynte jeg å få en forferdelig kløe når det begynte å vokse tilbake, nå takket være dette produktet har jeg ikke det problemet lenger fordi håret mitt er mykere og veksten bremset mye! Takk skal du ha!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tenkte ikke så mye på dette faktisk. Men jeg har nå testet i ca 1 uke og den funker både på bena og intime steder! Positivt: Den fungerer! Den gjør at håret bruker lengre tid på å vokse ut og man slipper å barbere seg daglig for å bli kvitt hår. Kremen lukter godt og er enkel å påføre når du legger deg eller står opp om morgenen. Jeg synes også at den gjør huden din mykere. Du trenger ikke ta så mye av kremen, det holder med et lite klikk og det er nok. Negativt: hårstopp er feil ord etter min mening. Det tar bare litt lenger tid for håret å vokse ut.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer bra, men må brukes for ofte
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan bare være enig med de andre anmeldelsene her. Ett minutt for meg er at kremen må påføres to ganger om dagen for best resultat. Det er for ofte for en travel person som meg ... Ellers flott!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer faktisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Brukte dette produktet litt mer enn 1v og er positivt overrasket. Imidlertid kan jeg ikke finne NOE om hva den inneholder. Ingen brosjyre med innhold eller bivirkninger er inkludert. Vet heller ikke hvordan det blir den dagen du slutter å bruke dette. Men lukter godt og går lett inn i huden.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har brukt denne kremen flere ganger opp gjennom årene, den reduserer faktisk uønsket hårvekst og håret vokser mye saktere. Bruker den også på halsen mot uønsket skjeggvekst hvor den også fungerer. og at den beroliger huden etter barbering. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se

BlitzBlank Hårstopp Krem 80 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful