Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
BlitzBlank Intim Aftershave 80 ml var 1

BlitzBlank Intim Aftershave 80 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du sliter med røde nupper og hudirritasjon etter intimbarbering, så kan vi varmt anbefale Blitz Blank intim aftershave.   Aftershaven beroliger og pleier huden etter barberingen og etterlater huden myk og glatt. Den har en antibakteriell effekt som er med på å forhindre hudirritasjon, som mange opplever etter intimbarbering.   OBS: Kun til utvortes bruk.   Slik anbefaler Sinful.no, at du barberer deg intimt:   - Hvis du aldri har barbert deg før, kan det være en god idé å trimme hårene som er litt lengere, før du går i gang med tettbarberingen. Bruk en trimmer eller en god saks.   - Når du skal begynne med den tettbarbering, skal du sørge for å ha en helt ny barberhøvel for å kunne oppnå det beste resultatet. Helst unngå en billig engangshøvel.   - Fukt området med lunken vann, påfør litt barberskum. Start med å barbere med hår-retningen, deretter vannrett og til slutt mot hår-retningen (bunn til topp). På denne måten vil det bli et tettere og mere skånsomt resultat.   - Når du er ferdig med barberingen kan du smøre det glatte område med BlitzBlank Aftershave.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful