TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Bodywand Magic Wand G-punktstilbehør var 1

Bodywand Magic Wand G-punktstilbehør

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 469,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Prøv dette G-Punkts tilbehøret, sammen med din Bodywand Magic Wand og opplev enda større nytelse. Med tilbehøret kan du forvandle din Body Wand til en kraftig G-punkts vibrator. Tilbehøret settes bare på hodet av Wanden og trykkes på plass, så er den klar til bruk.  G-punkts tilbehøret er laget i silikon, som er mykt og fleksibelt, samt fast nok til å gi god stimulering. Bruk den sammen med et godt vannbasert glidemiddel, slik at innføringen blir bedre. Vi kan anbefale Swede Woman, som også gjør det enklere å rengjøre sexleketøyet. 

Husk å rengjøre tilbehøret etter bruk, slik at du opprettholder god hygiene. Bruk f.eks. Pjur Sexleketøys Rengjøring, som gir et ekstra godt resultat.

Dette tilbehøret passer til alle wands som har hoder med en diameter på 6 - 6,2 cm. Det er Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

MerkeBodywandProdukt vekt (g)153Full lengde (cm)17Innførbar lengde (cm)10Diameter (cm)3.5PrimærmaterialeSilikonFargeRosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , SpanskSKU13404
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Magi for Magic Wand
Jeg kjųpte denne g-punktmassasjeapparatet til massasjestaven min. Jeg var litt skeptisk da jeg bestilte den fordi den er laget for kvinner og den sa ikke noe om... Les mer
Kasper - 2. oct. 2020
Supert tilbehųr til Magic Wand
Kjųpte denne g-punkt massųren til massasjestaven min. Fųrst var jeg ganske skeptisk, men etter å ha prųvd den, må jeg innrųmme at min skepsis var ubegrunnet. D... Les mer
Rikke - 20. jan. 2015

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful