Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand Magic Wand G-punktstilbehør var 1

Bodywand Magic Wand G-punktstilbehør

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Prøv dette G-Punkts tilbehøret, sammen med din Bodywand Magic Wand og opplev enda større nytelse. Med tilbehøret kan du forvandle din Body Wand til en kraftig G-punkts vibrator. Tilbehøret settes bare på hodet av Wanden og trykkes på plass, så er den klar til bruk.  G-punkts tilbehøret er laget i silikon, som er mykt og fleksibelt, samt fast nok til å gi god stimulering. Bruk den sammen med et godt vannbasert glidemiddel, slik at innføringen blir bedre. Vi kan anbefale Swede Woman, som også gjør det enklere å rengjøre sexleketøyet. 

Husk å rengjøre tilbehøret etter bruk, slik at du opprettholder god hygiene. Bruk f.eks. Pjur Sexleketøys Rengjøring, som gir et ekstra godt resultat.

Dette tilbehøret passer til alle wands som har hoder med en diameter på 6 - 6,2 cm. Det er Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

MerkeBodywand
Produkt vekt (g)153
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)10
Diameter (cm)3.5
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU13404
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Magi for Magic Wand
Kasper - 2. oct. 2020
Jeg kjųpte denne g-punktmassasjeapparatet til massasjestaven min. Jeg var litt skeptisk da jeg bestilte den fordi den er laget for kvinner og den sa ikke noe om at den ble brukt til å stimulere prostata, men etter å ha prųvd den er jeg kjempe begeistret. Det fungerer utmerket – mye vibrasjon selv helt på toppen. Så jeg kan trygt anbefale den til menn også. Det eneste minuset er fargen hee hee, det kunne kanskje ha vųrt svart eller en annen farge.
0
Supert tilbehųr til Magic Wand
Rikke - 20. jan. 2015
Kjųpte denne g-punkt massųren til massasjestaven min. Fųrst var jeg ganske skeptisk, men etter å ha prųvd den, må jeg innrųmme at min skepsis var ubegrunnet. Den fungerer utmerket – mye vibrasjon selv helt på toppen. Fungerer for både menn og kvinner;)
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful