Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand Magic Wand Rabbit-tilbehør var 1

Bodywand Magic Wand Rabbit-tilbehør

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få enda mere nytelse med din Bodywand Magic Wand: Prøv den sammen med dette lekre Rabbit Wand Tilbehøret, slik at du både får stimulert g-punktet og klitoris samtidig!   Det lekre Rabbit Wand Tilbehøret er laget av fløyelsmyk silikon, så det er mykt og fleksibelt, men samtidig fast nok til å gi deg god stimulasjon. Bruk Rabbit Wand Tilbehøret sammen med et godt vannbasert glidemiddel, f.eks. Swede Woman, slik at overflaten føles enda mykere og at den blir mer behagelig å innføre.   Slik bruker du Bodywand Rabbit Wand Tilbehør: Tilbehøret plasseres på hodet av din Magic Wand og trykkes på plass. Så snart du har startet vibrasjonsnivået du liker best, er du klar til å nyte de gode vibrasjonene.   Husk å rengjøre Bodywand Rabbit Wand Tilbehøret ditt etter bruk, slik at du sikret deg en god hygiene. Bruk f.eks. Pjur Sexleketøys Rengjøring, som gir et ekstra godt resultat.   Dette tilbehøret passer til Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
Olle - 21. nov. 2014
Kjųpte også en slik. Å ja det funker... Får henne opp i skyene. Men det hųres ut som en båndsliper. Jeg synes den er litt for tung for maskinen. Så hvis du kan leve med stųyen fra den så kjųp det, produktet er bra.
0
WOW!
Cath - 18. dec. 2013
Jeg var så heldig å få en Fairy Magic stav med et rabbittilbehųr som dette. Og selv om jeg syntes det så litt mystisk ut, trodde det minnet meg om noe fra en tegneserie, så jeg må ęrlig innrųmme at dette rabbittilbehųret er supert! Når den plasseres på tuppen av massasjestaven, får den noen utrolig fine og sterke (på den gode måten) vibrasjoner, som gjųr at de 2 grenene treffer perfekt og som sammen med vibrasjonene gjųr at du fųler at du er på en rosa sky. Så selv om jeg syntes det så litt rart ut, er dette min nye favorittleke/tilbehųr. Sterkt anbefalt
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful