Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand Midnight Magic Wand-vibrator var 1

Bodywand Midnight Magic Wand-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du kraftig og vedvarende stimulasjon og et sexleketøy som leverer hver gang? Så prøv denne lekre svarte Bodywand Magic Wand Vibrator, som med trinnløse vibrasjoner garantert gir deg stor nytelse.   Takket være de skjønne og vedvarende vibrasjonene, har Magic Wands begeistret kvinner over hele verden og vi vil enda gå så langt som å si at de gir orgasmegaranti! Det er ikke uten grunn at Magic Wands er et av verdens mest populære sexleketøy for kvinner, og at de har blitt brukt i bl.a. Sex og Singelliv.   Denne Bodywand Magic Wand Vibratoren settes i stikkontakten, slik at du slipper å tenke på batterier. Dette medfører til at den er både lydsvak og at du kan nyte vibrasjonene så lenge du vil. Som et ekstra pluss er de kraftige vibrasjonene fra denne Bodywanden også god til massasje av ømme muskler.   Vibratoren styres med bare en enkelt knapp, så det er enkelt å nyte de deilige vibrasjonene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales på det sterkeste!
Nordland - 29. mar. 2017
Denne vibratoren er den beste vibratoren jeg noen gang har prøvd. Mine tidligere erfaringer med andre vibratorer har aldri klart å tilfredsstilt meg 100%, men det har denne klart!! Perfekt med den skru-knappen som gjør det veldig enkelt og bytte hastighet, og den er svært kraftig. Ledningen skulle enten vært mye lengre, eller ledningløs. Den bråker mye også når man har den på fullt. Men anbefales på det sterkeste!!
Den beste!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den beste vibratoren jeg noensinne har brukt! Har brukt den i et par år og har aldri sluppet den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hurra!
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott dings for deg som ønsker brukervennlighet uten å være redd for å gå tom for batterier. Fungerer som en drøm og bråker ikke for mye!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg er veldig fornøyd med dette!
Anonymous - 5. oct. 2019
Etter å ha prøvd mange vibratorer, er dette den beste! Jeg prøvde den nettopp for første gang, og jeg ble virkelig overrasket! Jeg har veldig vanskelig for å få orgasme, men denne tryllestaven tok meg 3 minutter! Veldig stille, kraftig vibrasjon og hodet var lettere å rengjøre enn jeg forventet! Fantastisk gadget! Takk for dette, jeg er veldig fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tryllestav
Anonymous - 13. mar. 2024
Gode vibrasjoner, men kunne vært sterkere. Forholdet mellom pris og belastning er ok. Går ikke tom for strøm...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Utmerket vegg!
Anonymous - 11. sep. 2016
Produktet: Smakfull design, gode vibrasjoner. For de som ikke er vant til tryllestaver, er det en perfekt nybegynnerstav. Lang ledning, enkel å bruke og lett å komme ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Orgasme-garanti
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibe er fantastisk! Har aldri hatt en så herlig vibe med virkelig herlige orgasmer :-) Imidlertid dårlig ledningskvalitet da den lett går i stykker, dette er min 3. på 1 år.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jenta elsket denne! Veldig fine vibrasjoner som selv en fyr kan sette pris på. Ikke for høylytt. Ganske stor, men jeg vil anbefale en buet en for å gjøre det lettere å snakke. Det eneste negative er at den ikke er vanntett. Og jeg er litt redd for at kabelen skal gå i stykker. Men for den prisen kan du kjøpe en ny hvert år.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Best!
Anonymous - 9. nov. 2017
Jeg elsker denne! Varte i omtrent 4 år for meg. Først skled ledningen så teipet med teip (etter ca 3 år) til den til slutt sa "paaaf" og blinket og døde for alltid. Kanskje jeg burde ha byttet den ut så snart den var ødelagt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt
Anonymous - 12. dec. 2018
Et helt fantastisk produkt som jeg har sett på lenge. Skulle ønske jeg hadde kjøpt det for lenge siden. Alle kvinner burde eie dette! Fantastisk å spille både alene og sammen med en partner. Jeg er opp til ørene forelsket!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful