Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand WandPLUS Curve Vibrator var 1

Bodywand WandPLUS Curve Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bodywands populære Magic Wand har med dette produktet tatt utgangspunkt i originalproduktet og samtidig ønsker å gi deg det beste fra to verdener. 

WandPLUS G-Spot Vibrator fra Bodywand kombinerer derfor det kraftfulle fra en wand med den pirrende, indre stimulien fra en dildovibrator i silikon. 

Håndtaket og det enkle kontrollpanelet med dreiehjul er som du kjenner det fra en ordinær Magic Wand, og det samme er den kraftfulle motoren og den gode kvaliteten. 

Fremfor det tradisjonelle, runde massasjehodet man finner på en wand, er WandPLUS en pirrende silikonstav, som med de riktige kurvene gir effektiv stimuli til ditt indre. 

Utover å treffe G-punktet på en perfekt måte, kan den også benyttes analt og gi ham deilige prostataorgasmer. 

WandPLUS har ekstra lang ledning (2,5 meter) og gjør det enkelt å flytte leken rundt i rommet. 

Lek deg gjennom de åtte vibrasjonsvariasjonene alene som pirrende sololek, eller inviter din partner med og la deg bli skjemt bort hele kvelden.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftig og godt laget!
David - 6. aug. 2019
Utrolig god kvalitet på produktet, lett å rengjøre, og kraftige vibrasjoner. Eneste negative jeg har å si om produktet vil være at den ikke akkuratt er stillegående, selv på lavest styrke. Med mindre lydnivået er et krav så vil denne være et godt valg! Frøkna ble hvertfall utrolig fornøyd med denne, og jeg vil tro og mene at andre vil det og!
Orgasme-garanti
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette leketøyet er perfekt for mitt eget bruk! Den er veldig effektiv og enkel å justere etter din smak. Den er ikke noe for den stille enden av spekteret hvis du vil ha kraftigere vibrasjoner, da denne drives av strømnettet og ikke går tom for strøm. Det positive er at du enten kan stimulere klitoris eller bruke den som en dildo. Pluss de forskjellige vibrasjonsnivåene du kan justere ved å trykke på en knapp på baksiden av enheten mens du bruker dette ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den nye fyren
Anonymous - 5. feb. 2018
Som en gateboremaskin! Kraftig, men høylytt. :D Kan ikke brukes innendørs på grunn av den store størrelsen, men passer utmerket på toalettet. Det laveste volumet er allerede veldig kraftig. Hele greia vibrerer, det kiler når du holder den. Det hadde vært fint om det bare var hodedelen som vibrerte slik at man ikke får vondt i hånden. Det tar litt tid å venne seg til den når man bare er vant til små batteridrevne leker. Jeg tror vi kommer til å bli venner. ;) Ikke helt vanntett, så kan ikke brukes i dusjen. Materialet er slik at det lett fester seg smuss, så jeg ville ikke brukt den til rumpesex. Trenger en oppbevaringspose. :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et passende supplement til leketøysboksen
Anonymous - 8. apr. 2019
Et godt apparat for kjærtegn av klitoris. Lang ledning er et pluss. Selvfølgelig ville en mindre størrelse være mer allsidig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kanskje den beste noensinne
Anonymous - 8. may. 2019
Opp gjennom årene har jeg prøvd både det ene og det andre, men ingen steder har størrelsen, intensiteten og bruken vært så perfekt som her! Først trodde jeg denne var for kort for penetrering, men jeg ble positivt overrasket over hvor godt denne treffer G-punktet. Denne er heller ikke for tynn for oss gutter som liker å være mette ;) Vibrasjonsrytmen var enkel å endre og intensiteten enda enklere! Brukes med en hånd hvis du vil gjøre noe annet med den andre. Det er høyt, men hva kan du forvente når du har mer kraft enn en liten bil (eller så virket det).
Maskinoversettelse fra sinful.fi
utrolig kraftig for klitoris- og g-pung-orgasmer jentene kommer øyeblikkelig om og om igjen en venninne besvimte etter 10 orgasmer
Anonymous - 7. dec. 2019
den absolutte favoritten og ifølge meg veldig stille nydelig forskjellige vibrasjoner og det blir ikke overopphetet som de fleste andre wands er som fe wands de blir varme så snart dette er vanlig, men fortsatt slank perfekt for prostata orgasme som jeg kan bruke den håndfri 10 poeng
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt for alle typer spill
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva skjedde i løpet av natten? Vi kan si dette, det er like godt egnet for solospill som for par. Den ga oss natten i våre liv. Den fungerer like godt som en klitorisvibrator og som en klassisk dildo. Leken vår startet med lett bdsm, litt spennende lek med klypeballer (vi foretrekker Ava Pinch Balls Double 60 g merket med et vannbasert smøremiddel hvis du leker spennende leker), hvis hun mistet ballene brukte vi pisken, noe som økte spenningen og forventningen. Hun måtte bøye seg forover, høre vibratoren gå av flere ganger uten å vite når og om hun ville føle vibrasjonene eller hvordan den sakte glir inn, mens hun ventet, var det små slag med rottingrørpisken. I stedet for å kjenne Bodywand måtte hun legge seg ned og få hendene bundet med et tau og beina med Sportsheets Bondage Rod with Cuffs. Nå begynte leken for alvor, gang på gang gled stangen over henne ... i et pirrende og spennende tempo. For deretter å bli brukt i og på toppen som klitorisvibrator. Virkelig en stang vi anbefaler på det varmeste og aldri mer vil være foruten.
Maskinoversettelse fra sinful.se
veldig høylytt, men ganske sterk
Anonymous - 1. apr. 2018
Vibrasjonene er veldig summende sammenlignet med andre wands jeg har testet, jeg hadde ønsket at de skulle være mer myke og ikke så summende, men selve kraften er ikke feil! Det står på emballasjen at den skal være stille, og det er den kanskje, hvis du er døv, altså. Ikke noe som plager meg nevneverdig men kan være greit å vite om, på laveste hastighet høres den til andre enden av leiligheten selv om du legger den under teppet og lukker døren. Den er også større enn du tror, og veldig hard og stiv, så vibrasjonene dempes ikke i det hele tatt, men jeg hadde ønsket at den innsettbare delen var i silikon i stedet for hard plast med et tynt lag silikon på utsiden. Hvis jeg hadde betalt full pris, ville jeg blitt ganske skuffet, men for salgsprisen (399 SEK) er jeg veldig fornøyd!
Maskinoversettelse fra sinful.se
G-punktets himmelrike!
Anonymous - 1. mar. 2019
Jeg har hatt veldig vanskelig for å finne sexleketøy som er i stand til å stimulere g-punktet mitt, men denne gjør virkelig susen! Den treffer det perfekt med en gang og gjør alt for deg. Du trenger ikke å konsentrere deg om å vinkle den riktig, for med sin gode fylde i dildodelen går den inn og treffer og holder seg faktisk på plass hvis du bruker den alene ;-) Den får imidlertid ikke fem stjerner for stillhet, da den fortsatt bråker litt, men ikke nok til at jeg ikke vil anbefale den til ALLE :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
WAOU
Anonymous - 7. jul. 2019
Det var som pokker om den holder hva de skriver det er den kraftigste vibratoren jeg hittil har hatt i hånden for 220V i tillegg til en veldig kraftig vibrator er det 9 forskjellige pulsfunksjoner den er laget av deilig glatt materiale og ligger godt i hånden men stor selv om jeg har en størrelse 12 hanske
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful