Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator var 1

Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få det beste av to verdener! 

WandPLUS G-Spot vibratoren fra Bodywand kombinerer det kraftfulle fra en wand med den målrettede indre stimuli fra en G-punkts vibrator. 

Med utgangspunkt i deres populære Magic Wand massasjeapparat har Bodywand virkelig lagt seg i selen for å gi deg noe ekstra. 

Vibratorens håndtak og det enkle kontrollpanelet med dreiehjul er som du kjenner det fra en normal wand, og har den samme kraftfulle, holdbare motor og gode kvalitet. 

Fremfor det tradisjonelle, runde massasjehodet som er på en Magic Wand, er WandPLUS formet som en herlig silikonstav, med et lett buet, ekstra flatt hode vil gi deg ekffektiv stimuli av ditt G-punkt. 

Lek deg gjennom de 8 vibrasjonsvariasjonene alene som frekk sololek, eller inviter din partner med og la ham forpleie deg. 

WandPLUS G-Spotvibrator har ekstra lang ledning på 2,5 meter, som gjør det enkelt å flytte leken rundt i rommet, og du vil aldri få problemer med å treffe den helt riktige vinkelen eller stillingen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Heftige vibrasjoner
Yeti - 14. aug. 2019
Prøvde denne sammenheng med fruen i kveld, og hun rakk ikke å prøve flere vibrasjoner før første orgasme var i boks. Det tok mindre enn 1 minutt for henne å komme, og orgasme har aldri vært lett å oppnå for henne. De kraftige vibrasjonene gjorde sexen bedre for oss begge. Lydnivået er høyere enn beskrevet på pakken, men ikke til sjenanse. Lang ledning et stort pluss. Gleder oss allerede til neste gang.
Gode vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibrasjonene og den justerbare intensiteten er et pluss. Så den er effektiv. Pluss for strømtilførselen. Tåler også lengre lek uten å bli overopphetet. For stor til å komme inn, så jeg bruker den bare utvendig. På bildet så det rotete ut. Det tar litt tid å venne seg til formen, men den gir deg orgasme. Jeg skal fortsette å øve med denne! Jeg kjøpte den på salg, så absolutt verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Verdt prisen for inngangsbilletten
Anonymous - 1. sep. 2019
Et veldig intenst skimmer på maks, perfekt for meg, kanskje ikke for alle når det er så intenst. Større enn bildet antyder. Lyden er veldig høy, virkelig i størrelsesorden en lagerløs vaskemaskin. Ledningen er ekstraplus, og enheten blir ikke varm. Innstillingene er fine, men selv med en av disse kan du klare deg. Allerede ved første gangs bruk begynte det å skrangle i en eller annen posisjon, så jeg tviler på at dette er veldig holdbart på det grunnlaget. Det er som om en eller annen del inne ville begynne å vingle. Materialet er veldig fint. Faktisk, som en chip (eller stille) dette er ikke markedsført, men det er så stor at i noen stillinger vanskelig å bruke, hovedsakelig på grunn av lengden. Men vibrasjonen føles virkelig hele lengden, så det er ikke et problem. Den gjør jobben sin utmerket, jeg antar at det er det viktigste, men hvis du ikke liker høy lyd eller høy effekt, er det kanskje ikke egnet. Det er ikke et tivoli, men du kan få plass til en barnevogn, så det er et pluss. Jeg kjøpte den for en billig penge og kan anbefale den, jeg ville ikke betalt mer enn hundre.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
utrolig kraftig for klitoris- og g-pung-orgasmer jentene kommer øyeblikkelig om og om igjen en venninne besvimte etter 10 orgasmer
Anonymous - 7. dec. 2019
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator utrolig kraftig for klitoris og g-scrotch orgasmer jentene kommer umiddelbart om og om igjen en venninne besvimte etter 10 orgasmer også utrolig sterke prostata orgasmer oppnås gang på gang jeg vibrerer i hele kroppen etter 5 minutter det beste jeg har vært igjennom, og den holder seg på plass går ikke ut så hands-free er optimalt for oss menn.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke for deg som er trangsynt
Anonymous - 11. nov. 2017
Denne er ENORM, hvis du er trang der nede, er det ingen sjanse for at du kan stimulere g-punktet da toppen er nesten på størrelse med en knyttneve. Den fungerer imidlertid ganske bra som vibrator og det er fint at du kan variere vibrasjonene, men den er vanskelig å holde selv da den er stor og "uhåndterlig". Med en partner er dette sannsynligvis en vinn-vinn-situasjon!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Litt vanskelig, men har potensial
Anonymous - 1. apr. 2018
Jeg kjøpte den med tanke på å ha det litt moro alene med g-punktet mitt, men jeg synes det er litt vanskelig når jeg er alene - men som beskrivelsen lover, fungerer den også som en tryllestav, og den er ikke så verst på den delen av det. Jeg gleder meg til å se hva den kan gjøre når noen kan styre den for meg, for jeg tror den holder det den lover - jeg kan bare ikke helt vinkle den selv. Men alt i alt er det et spennende produkt som jeg ikke helt får taket på ennå.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Endelig! :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Har vært på utkikk etter en g-punktsvibrator som var behagelig lang og ikke går tom for strøm halvveis gjennom jobben! Det er et powertool hvis du trenger det, men selv på en lav innstilling er intensiteten ganske høy :);););):):):)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Lever opp til forventningene
Anonymous - 1. jun. 2019
Produktet levde opp til forventningene, men det var litt større enn forventet, men det er ok.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fungerer ikke for meg
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er ikke veldig pent, men det visste jeg allerede. Og det er veldig bråkete. Dessverre kan jeg ikke få orgasme med produktet. Verken på klitoris eller på g-punktet. Men jeg har også vanskelig for å få orgasme. Jeg trodde faktisk at den ville føles kraftigere på klitoris når den er skrudd helt opp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful