Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bon4 Plus Svart Kyskhetsbelte til Menn var 1

Oversikt

Bon4 Plus Svart er et lekkert silikon kyskhetsbelte, perfekt til deg som tenner på pirrende dominansleker. Kyskhetsbeltet sørger for at du ikke kan få ereksjon, som er meget pirrende. Bon4 Plus er fleksibel, men har en hard overflate, slik at den er behagelig i bruk over lang tid. Den passer til de fleste penis størrelser, da pakken inneholder 2 forskjellige penisbur og 4 baseringer i forskjellige størrelser (40 mm, 44 mm, 48 mm og 58 mm). Det følger også med en metall hengelås med nøkler, 5 plast hengelåser med individuelle numre, 3 plast bånd og en svart oppbevaringspose.

Slik bruker du Bon4 PLUS:

- Velg den ringen som passer deg best og sett den ned over penis og pungen. - Sett penisburet fast på ringen, med det medfølgende plast-båndet. - Lås båndet med den medfølgende låsepinnen. - Sett hengelåsen eller en plast-lås, inn i låsepinnen...og bestem hvem som skal ha kontrollen over nøkkelen! - TIPS: Vi anbefaler at du samtidig bruker en vannbaseret glidemiddel, da monteringen vil bli mere behagelig. - Etter brug vaskes Bon4 PLUS Svart i varmt vann. Du kan enten bruke en Sexleketøys Rengjøring eller skolde den i kokende vann (i 2 minutter).

 

Merk: Bon4 Plus finnes også i en hvit utgave, her i Sinful.no shoppen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Bon4 Plus Svart Kyskhetsbelte til Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful