Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Max Passion Bondage Tau av Hamp 10 m var 1

Max Passion Bondage Tau av Hamp 10 m

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med dette kvalitets tau av hamp får dere mange muligheter til å eksperimentere med fiksering og bondage. Tauet er 10 meter langt og kan brukes til å binde hender, føtter, eller hva dere ellers kan finne på. Opplev hvordan kontrollen over din partners kropp blir forsterket ved bruk av dette tauet. Siden tauet er laget av hamp, har det en ruglete og ru overflate, som kjennes ekstremt pirrende mot huden. Tauet kan etterlate små merker som forsvinner etter bruk. Tauet er kraftig og holdbart, og kan brukes igjen og igjen. Det er også ytterst velegnet til den erfarne bruker.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
Tidemand - 26. jan. 2019
Veldig flott tau og leke med, både for nybegynnere og erfarne. Med sin hule kjerne, legger det seg veldig godt mot kroppen. Kan selvfølgelig med fordel behandles noe før bruk, siden det er ett temmelig ubehandlet tau. Det er foresten omkretsen som er oppgitt, ikke diameteren på tauet.
Duften og fųlelsen av tauet er fantastisk!
Kinkster - 26. aug. 2019
Kan godt anbefales hvis du er ute etter et tau som kan skrape "litt";)
0
Den beste opplevelsen!
A - 9. sep. 2019
Et veldig bra tau med fin friksjon som partneren min elsket! Godt tau å knyte noen med, og fra en som er nbegynner når det kommer til å leve ut sine "kinky fantasier", var dette et deilig ekstra krydder på soverommet! Meget god kvalitet til en god pris og fųles fin mot huden. Også perfekt lengde for å binde begge bena sammen og armene til halsen samtidig!
0
Ikke for alle
B - 14. may. 2018
Dessverre var ikke dette et tau for meg. Det fųles virkelig ikke bra. Har flere tau, hvorav mange "skraper" fint, men denne skraper på feil måte. Det eneste positive med dette tauet er lengden, men jeg skal nok lęre meg å bruke det til noe annet enn å binde opp en person. Er du ute etter en "ekte fųlelse" og ųnsker å hoppe over silketauene, kan du enten prųve andre tau herfra eller faktisk investere i et sett med litt dyrere tau fra noen som lager dem for hånd. Produktet er kinky, ja, men det kommer helt an på hva man har tenkt å bruke det til. Min bondage er ment å binde partneren min, ikke gi dem eksem.
0
Et fantastisk tau!
TIS - 23. dec. 2017
Dette er en av favorittene. Tilstrekkelig lengde som kan brukes til en rekke forskjellige typer oppheng. Fin friksjon mot huden med en litt skrapete fųlelse. Husk å ha saks ved siden av deg hvis noe går galt. Hold deg trygg!
0
Eksperimentering med den nye
Anonymous - 2. dec. 2021
Ser bra ut, jeg skulle gjerne sett noen instruksjoner - tauet var litt for grovt og har allerede laget et godt merke på huden.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Operasjonell
Anonymous - 13. mar. 2024
Tauet er funksjonelt, de eneste minusene er litt støv som kommer av tauet og at endene av tauet begynner å rakne. Og hvis det klør lett bør du kjøpe noe annet, men ellers gjør det jobben strålende!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hampetau
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkelt tau som egner seg til lette bindinger. Behagelig lukt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Perfekt for lek og moro
Anonymous - 13. mar. 2024
Tauene er robuste og har en perfekt lengde. Dette er ideelt for folk som ikke har noe imot en "røff" finish, da det vil gni (men ikke blåmerke) huden. Vi er fornøyde med dette produktet
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hyggelig tau
Anonymous - 9. jan. 2020
God lengde, lett å skjære i mindre biter. Litt grovt, jeg bestemte meg for å bearbeide mitt separat for å gjøre det mykere. Litt tykt tau, men det er bra for å binde en mannlig partner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful