Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bound Håndleddsmansjetter i Lær var 1

Oversikt

Nyt fiksering og bondageleker med disse flotte håndleddsmansjettene fra Bound i ekte lær. 

Design og materiale med innvendig polstring sikrer at de er behagelige å ha på seg, også under lange seanser, og det uten å gå på kompromiss med holdbarhet og den viktige følelsen av fiksering. 

Størrelsen justeres med hjelp av de kraftige spennene, så de enkelt kan tilpasses flere størrelser. 

Sett den sveisede kjeden fast i de to D-ringene for å benytte mansjettene som håndjern. Du kan også fastspenne din partner til seng eller til en spredestang, en sexhuske - eller noe helt annet, slik at du har den fulle kontrollen. 

Disse er et must til dere som liker å eksperimentere med sanseleker, bondage, dominans og SM, og disse kommer også i en kvalitet som tilfredsstiller den mest kresne lær-entusiast. 

MerkeBound
Produkt vekt (g)245
Full lengde (cm)13
Bredde (cm)6
Omkrets (cm)15.7 | 31.4
Elastisk omkretsJa
PrimærmaterialeNubuck skinn
FargeBrun
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16989
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt materiale
Johny Cash - 26. apr. 2021
Veldig bra materiale, og veldig behagelig mot huden. Skulle ønske det var litt flere hull å feste låsen i, evt litt kortere mellomrom mellom dem. Var vanskelig å bruke på min kjæreste som har litt små håndledd (uten at hun lett kunne dra seg ut). Har heldigvis hull maskin, så vi fikset selv. Ellers veldig fornøyd!
Solide og gode mansjetter - litt dårlige justeringsmuligheter
Per - 4. jan. 2021
Flotte mansjetter. Men på grunn av blir det litt for få hull (på grunn av muligheten til å låse spennen) og litt for store sprang i størrelsen. Dermed blir det vanskelig å få dem til å sitte perfekt.
Fantastisk kvalitet, fin og utrolig pirrende
Det nye paret - 10. mar. 2020
Igjen synes kona det ville vęre fint, selv om hun alltid har bind for ųynene, med mulighet for å sette lås på spennen
0
Kvalitet:
Jenp - 6. jan. 2020
Mye for pengene!
0
Super kvalitet og fine detaljer
Driller123 - 12. nov. 2018
Ekte skinn i virkelig god kvalitet. De er nydelige, komfortable og med en virkelig god finish. Kjedet er slitesterkt og lett å jobbe med.
0
God kvalitet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint skinn, god finish og fint at du kan sette en lås på den slik at du virkelig ikke kan komme løs.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Stilig, rimelig, men ikke uten "problemer".
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis vi begynner med det positive, kommer vi ikke utenom at lenkene er stilige (riktignok en smakssak) - men kombinasjonen av messing og brunt er veldig fin. De er også komfortable, enkle å bruke og har en ganske god pris. I det store og hele er de av god kvalitet, ettersom sømmene er symmetriske og naglingen er god. Men... læret stinker virkelig. Det lukter mer kjemikalier for behandling av lær enn hva det lukter som faktisk lær om sjaklene, noe som er synd da lær generelt lukter veldig behagelig, men i stedet har de måttet ligge ganske lenge og lufte ut før bruk. Noe som trekker ned karakteren ganske mye faktisk. D-ringen (altså den som kjettingen var festet til) får lett fargen avvist og det er litt forstyrrende faktisk, ikke noe man legger merke til hvis man ikke ser spesielt etter slike detaljer. Så måtte jeg fikse låsemekanismen, den til hengelåsen, da den ikke var tilstrekkelig festet før den ble naglet, ikke veldig vanskelig - men kjedelig at det i det hele tatt må gjøres.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Så vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Lærduftende fine, komfortable lenker som sitter godt, selv på meg med små håndledd. Bare denne følelsen av virkelig sterke sjakler som tynger håndleddene dine, gjør deg varm. Anbefaler dem på det sterkeste ?
Maskinoversettelse fra sinful.se
Relativt billig og god kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte et par i sommer for å overraske kjæresten min. Etter et romantisk kveldsmåltid med vin trakk jeg dem frem fra under sofaen. De føles solide og ser flotte ut. Jeg har selv opplevd å bli betatt av disse, så jeg kan også gå god for komforten.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ekte kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Rett ut av esken ble jeg slått av lukten av lær, og produktet oser av kvalitet. Messingen mot læret ser akkurat så luksuriøs og robust ut som bildet antyder. Alt er symmetrisk og detaljene er fine. Den innvendige polstringen og læret gjør dem behagelige å ha på seg over lengre tid, ingen nylon, kanter eller annet som skaper friksjon. Av samme grunn kan de også festes veldig stramt til den lekne eller ulydige, da lær kan bøyes litt og med den myke innsiden og bredden på mansjettene gir et fast, men behagelig grep. Spennene har også hull for montering av hengelås hvis du skulle ønske det. Etter mer enn et halvt års jevnlig bruk har støvlene holdt overraskende godt, ingen sømmer eller rifter har gått opp, tvert imot sitter de om mulig bedre som et par innkjørte støvler. Vedlikehold er enkelt med en fuktig klut, og jeg har behandlet dem med vanlig skovoks innimellom. Verdt å nevne er også at de passer både meg og samboeren min som har normalstore håndledd for våre respektive kjønn. Anbefales på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Bound Håndleddsmansjetter i Lær

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 629,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful