Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Boy Butter H2O Vannbasert Glidemiddel 118 ml var 1

Oversikt

Boy Butter H2O er verdens første vannbaserte glidemiddel, som har en myk og smør-aktig konsistens. Glidemiddelet er perfekt til deg som foretrekker tykkere og mere kremete glidemidler. Boy Butter er tilsatt E-vitamin, Aloe Vera, Shea smør ekstrakt og vanilje ekstrakt, som gir det en fast form. Glidemiddelet kan brukes sammen med alle sexleketøy og kondomer, samt produkter som inneholder lateks. Ingrediensene gir glidemiddelet nesten like lang glideevne, som et oljebasert glidemiddel. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Passer best til håndarbeid for gutta!
Rompalompa - 11. jan. 2020
Ja, som tittelen sier så er dette er et glidemiddel som egner seg godt til vanlig onanering. Konsistensen minner egentlig mer om fuktighetskrem enn noe smør jeg har vært borti, og har en behagelig duft av vanilje. Den er drøy i bruk, starter tykt og blir nesten oljeaktig etterhvert, men holder seg på huden uten å dryppe. Etter bruk kjennes huden myk og smidig. Dessverre syntes ikke jeg personlig at den egnet seg like godt til bruk med leketøy. Siden konsistensen endrer seg, mister man litt av grunnen til å bruke tykkere glid. Et annet minus er at den inneholder parabener (metyl- og propyl-) som for noen kan virke avstøtende. At den er vannbasert og kan trygt brukes med både kondom og leketøy gjør likevel Boy Butter H2O til et brukbart glidemiddel.
Det beste vannbaserte glidemiddelet
Perun4head - 16. oct. 2020
Definitivt det beste vannbaserte glidemiddelet jeg noen gang har prųvd! Den er ikke klissete i det hele tatt, enten på hanske, skjede eller anal.
0
Boy Butter
Churnman - 15. may. 2019
Et helt fantastisk glidemiddel som er perfekt for bruk med håndjern. Den holder på en behagelig fųlelse og er rikelig. Kanskje litt krevende å vaske av, men det er heller ikke noe stort bry.
0
Ikke som originalen
Johannes - 29. dec. 2020
Det står "You'll never know it isn't BOY Butter" på emballasjen. Absolutt ikke det samme, jeg brukte den en gang og kommer ikke til å bruke den igjen.
0
Virkelig utrolig!
Daniel Helsing - 14. jul. 2019
Det beste glidemiddelet jeg har prųvd! Varer lenge, og etterlater huden myk og glatt etter bruk. Jeg anbefaler virkelig Boy Butter for lykkelige ųyeblikk ;)
0

Boy Butter H2O Vannbasert Glidemiddel 118 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful