Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbitvibrator var 1

Oversikt

Impulse Intimate E-Stimulator fra CalExotics ser kanskje ut som en klassisk rabbitvibrator, men den byr på mye mer!

Du kan dog fint bruke den som en vanlig rabbitvibrator når du ønsker det, til indre stimulering av g-punktet og ytre stimulering av klitoris.

Men rabbitens mest unike funksjon er elektroniske pulseringer. Dette er en ganske så annerledes form for stimulering, så hvis du aldri har lekt med elektro-sexleketøy før, anbefaler vi at du starter på laveste nivå.

Disse pulseringene sender et signal til skjedens muskler om at de skal trekke seg sammen, og du trener dermed bekkenbunnsmusklene. Dette kan bidra til økt følsomhet i underlivet, slik at orgasmer føles mer intense. I tillegg virker treningen forebyggende på inkontinens.

OBS! Vær alltid oppmerksom på sikkerheten når dere eksperimenterer med elektrosex. Sexleketøyet bør ikke anvendes av personer med hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi eller gravide. Les og følg bruksanvisningen nøye.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stimulering på en ny måte
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er veldig vanskelig å bedømme. Som vibrator synes jeg det er dumt, det er ingen måte å kontrollere hastigheten på, det er tre programmer med konstant vibrasjon i forskjellige hastigheter, og så er det bare en hastighet for de blandede programmene. Men elektrodelen er super slem og det er her den skiller seg ut fra andre. Jeg er ikke ukjent med denne typen stimulering, det var bare ikke noe vi pleide å leke med sammen. Det var en rask måte å trene knebøy på. Vi har bare prøvd det et par ganger og har funnet en god og behagelig måte å gjøre det på. Vi begynner med å smøre inn en god mengde glidemiddel, setter den inn og skrur på elektroen på nivå én mens vi finner området der det føles best. Etter noen minutter skrur vi opp til nivå to, og nå kommer den virkelig inn i musklene. Etter noen minutter er hele området superfølsomt, og orgasme er garantert hvis det er det vi ønsker. Vi har imidlertid også lekt med å skru den opp til 3, 4 og 5 med et par minutter på hver innstilling, hvis den presses lenger inn, klyper det veldig, og det er også frekt, men på en helt annen måte. Vi drømmer om at den kommer i en versjon uten kanindelen slik at den kan gå helt til bunns. Husk å slappe av bekkenbunnen etter lek, ellers kan det føre til mange problemer og ubehag.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful