Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CalExotics Lit Klit Teeny Weenie Mini Wand var 1

CalExotics Lit Klit Teeny Weenie Mini Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Opplev intens nytelse med den lille, men særdeles kraftfulle Lit Klit Teeny Weenie Mini Wand fra CalExotics. Massasjestaven er ideell til både sololek og hett forspill med partneren din.

Lek deg gjennom massasjestavens 10 innstillinger, som har både vibrerende og pulserende funksjoner. Hold av-/på-knappen inne i 4 sekunder og trykk deretter på samme knapp for å skifte mellom de ulike innstillingene.

Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør det mulig å treffe med stor presisjon på det punktet som gir deg aller mest nytelse. På den ene siden har hodet et ribbete mønster som sørger for ekstra stimulering, og på den andre har hodet en spissere form som gjør det lettere å målrette vibrasjonene.

Massasjestavens kraftige motor kan både brukes til å tilfredsstille dine frekke behov, samt løsne opp spente muskler i skuldrene eller andre steder på kroppen.

Den kompakte vibratoren er perfekt å ta med seg på farten, da den enkelt får plass i vesken eller sekken. Vibratoren har et elegant design med luksuriøse gulldetaljer og en myk silikonoverflate som føles deilig mot huden.

Teeny Weenie er 9,5 cm lang og har en diameter på 3,3 cm. Den lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med. En fullading tar 2 timer og gir deg opptil 2 timers lek på laveste vibrasjonsnivå.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful