TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
CalExotics Marvelous Arouser Fingervibrator var 1

CalExotics Marvelous Arouser Fingervibrator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 549,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Oppdag din nye superkraft, mens Marvelous Arouser fra CalExotics gjør fingeren din til en vibrerende nytelsesmaskin. Den fløyelsaktig silikonhylsen gir fingeren mer volum og pryder fingertuppen med små knopper for enda mer stimulering. Når du har slått på de fengende vibrasjonene, er du klar til å kile deg selv eller partneren din til ren lykke.

Hylsen i størrelse L/ XL er laget av et tykt lag med myk, men stiv silikon som føles behagelig på huden. Påfør litt vannbasert glidemiddel på ytre overflate for å litt ekstra behagelig glidning. Det konturformede designet gjør det enkelt å nå interne steder hvor kroppen nyter litt ekstra, og knoppene på fingertuppen gir spennende opplevelser.

Aktiver kilne vibrasjoner fra den laveste knappen og bytt mellom de tre hastighetene og de 7 mønstrene ved å bruke knappen over den. La din forbedrede superfinger utforske alle erogene områder av din egen eller partners kropp, for å finne stedene som er mest mottakelige for sensuelle vibrasjoner.

Vibratoren er helt vanntett og oppladbar med den medfølgende USB-kabelen. Rengjør den med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene.

MerkeCalExoticsSub-brandMini MarvelsProdukt vekt (g)60Full lengde (cm)9.6Diameter (cm)3.4Bredde (cm)3.4StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)75Vibrasjonsmønster7Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeSilikonFargeRødAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeRussisk, Tysk , Tsjekkisk, Fransk, Engelsk, Spansk, Dansk, NederlandskSKU23941
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful