Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
CalExotics Silikone Ball Spreader Penisring var 1

Oversikt

Få dobbelt opp på nytelse med Silikon Ball Spreaderen fra CalExotics.

Gir kraftigere og en mer lengerevarende ereksjon som enhver penisring, og sprer samtidig ballene dine, for økt følsomhet og en spesielt intens opplevelse.

Fremstilt i fleksibel silikon, som gjør de tre ringene enkel å få omkring penis og de to ballene. Benytt gjerne litt glidemiddel for ektra behagelig bruk.

Det meget strekkbare materialet betyr dessuten at denne Ball Spreaderen kan tilpasses de fleste menn, og at den er behagelig å ha på. Strammer på de riktige stedene, men uten å gnage og irritere.

Uansett om du bruker Ball Spreaderen under onani eller sammen med en partner, anbefaler vi at du tar den på før penis er helt stiv og at du er oppmerksom på at du benytter den i max. 30 min. av gangen - med mindre du er en meget rutinert bruker av penisringer.

MerkeCalExotics
Sub-brandRings!
Produkt vekt (g)14
Indre diameter (cm)3.3
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Russisk, Tysk , Engelsk, Fransk
SKU15611
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ganske tilfredsstillende
Hvidberg Hellerup - 22. dec. 2018
Det er vanskelig å forstå den faktiske ideen bak produktet, da det egentlig er for stramt rundt testiklene Vi er imidlertid kreative og har oppdaget at mannen blir ultrahard ved å bruke 2 eller alle ringene rundt penis. Det er fantastisk, for oss begge
0
Får testiklene stramme
BoundDomino - 21. sep. 2020
Fųrst av alt må jeg si at jeg ikke klarte å få dette produktet til å fungere på den måten som det kanskje var tenkt av produktprodusenten. Når jeg fųrst har satt produktet på plass etter hensikten, dvs. en sirkulęr ring tredd inn i en ereksjonsring og ovale ringer bak testiklene, kan ikke de ovale ringene holde seg på plass på noen måte og testiklene faller ut av dem, noe som gjųr litt vondt. Vel, med dette sexleketųyet ser det ut til å bli en konstant drakamp for å tre gjennom testiklene om og om igjen gjennom ringene. Men ... Jeg prųvde å bruke dette produktet på en litt annen måte, og i stedet tredde jeg fųrst begge testiklene gjennom den sirkulęre ringen, plasserte den rett ved bunnen av pungen, og fųrte deretter testiklene gjennom de ovale ringene og ahhh ... Voila! På denne måten blir testiklene veldig rosa i en fin klem, som i seg selv ikke ga meg noen smerte, men heller et veldig fint trykk, og spesielt orgasmen endrer seg litt og blir kanskje litt vanskeligere å pumpe. Menn vet hva jeg snakker om, og hvis du ikke vet, anbefaler jeg å prųve det. I tillegg, når den brukes på denne måten, er det veldig lett for at det gjųr vondt, selv om du nå bųr vęre litt forsiktig, fordi trykket på testiklene er allerede så hardt for meg at det nesten ikke er plass til naturlig fleksibilitet eller bevegelse. De enkle knottene dominatrixen brukte på meg var nok til å gi meg deilig smerte. Med andre ord, jeg personlig vil ikke lenger anbefale det tradisjonelle slag/pisk/sparkspillet på testiklene når det gjųres på denne måten, siden du må ta hensyn til at hver testikkel allerede er under hardt press og jeg ikke lenger er en nybegynner med tanke på testikkelsmerter. Et veldig rimelig kjųp for å erstatte taubinding og oppnå en lignende opplevelse. Jada, bondage har sin egen kinkiness, men noen ganger er det fint å ta en snarvei for å spare tid. Disse lekene har en tendens til å ta mer tid enn tradisjonell vanilje etter en badstue.
0
Rått
Daniel - 9. nov. 2019
Fantastisk produkt. Penis blir steinhard, du kan holde på mye lenger og orgasmen er helt fantastisk. Sterkt anbefalt
0
Calexotics Silikon Ball Spreader Cock Ring
jimmy - 13. sep. 2019
JEG ELSKER DENNE, OG DEN FUNGERER PERFEKT OG DET ER FLOTT
0
Kulespreder
Anonymous - 7. mar. 2022
God form, elastisk, passer perfekt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Penisring
Anonymous - 13. mar. 2024
Utrolig dårlig passform hvis du er godt utstyrt, så jeg måtte dessverre gi opp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superspreder.
Anonymous - 11. dec. 2022
Jeg er glad for at jeg gjorde det, for da jeg først fikk Spreaderen på plass, var det enkelt. Hele lakenet gjennom den ene ringen og deretter ett gjennom hver av de to gjenværende ringene. Holder seg godt på plass under hele lakenleggingen. Definitivt noe jeg liker å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

CalExotics Silikone Ball Spreader Penisring

3 FOR 249,-
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 109,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful