Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CalExotics Ultra-Myk Bekkenbunnstrener med Armbåndsfjernkontroll var 1

CalExotics Ultra-Myk Bekkenbunnstrener med Armbåndsfjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kombiner glede og trening med denne ultra-myke bekkenbunnstreneren fra CalExotics. Den leveres med en super praktisk og diskret fjernkontroll i form av et svart armbånd, slik at du eller partneren din kan kontrollere vibrasjonene uten at noen merker det.

Kegel-kulen er laget av squishy, kroppssikker silikon som føles enda mer deilig etter at du har påført litt vannbasert glidemiddel på overflaten. Bruk den til å styrke musklene dine med bekkenøvelser, eller nyt vibrasjonene vaginalt eller på klitoris for en følelse av ren nytelse.

Av/ på-knappen er plassert på tuppen av Kegel-kuleledningen, slik at du enkelt kan kontrollere vibrasjonene med eller uten fjernkontrollen. Aktiver motoren ved å trykke på av/ på-knappen i 3 sekunder til den begynner å blinke, og deretter kan du synkronisere den med fjernkontrollen. Du har 3 vibrasjonshastigheter og 9 mønstre å leke med.

Både Kegel-kulen og fjernkontrollen er oppladbar med den medfølgende doble USB-kabelen. Rengjør den vanntette vibratoren med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Ellers ok, men veldig høylytt. Du kan høre gjennom vegger og dører. Ikke egnet for folk som bor i boligblokker. Synd at det ikke var nevnt noe om produktets "stillhet", jeg ville ikke ha kjøpt det hvis jeg hadde visst at det ville lage så høy lyd. Tanken var at den kunne ha blitt brukt på et offentlig sted ettersom fjernkontrollen er så diskret, men dette er for høyt til det. Produktet er veldig enkelt å bruke og har en følelse av høy kvalitet. Armbåndet er litt større enn det så ut på bildene, men har likevel en grei størrelse. Det knallrøde lyset i midten av armbåndet gjør det mindre iøynefallende når du bruker det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful