TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
CalExotics Volt Electro Charge E-stim Vibrator var 1

CalExotics Volt Electro Charge E-stim Vibrator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 245,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Elektrifiser sansene dine med det sjokkerende gode Volt Electro Charge massasjeapparatet fra CalExotics. Med 5 funksjoner av elektrostimulering og 7 vibrasjonsmønstre, kan pulseringen fra denne tryllestaven øke intensiteten til orgasmene dine som om du ble stimulert av selveste Tor med hammeren.

De nikkelfrie legerings-e-stim-padsene på stangens pæreformede hode fungerer ved å levere små elektriske pulser til musklene som er ansvarlige for intense orgasmer og nytelse. Den utrolig fleksible massasjestaven kan bøyes og beveges med ekstraordinær letthet og gir sensuell stimulering fra enhver sensasjonell vinkel.

Balanser på den spennende linen mellom nytelse og smerte når du leker med de forskjellige pulsnivåene i skjeden eller på et hvilket som helst utvendig sted som trenger litt elektrifiserende TLC. De strategisk plasserte putene pulserer forsiktig for å forsterke følelsen og klimaks. Den slanke kontrollstaven med 3 knapper inkluderer en øyeblikkelig av/ på-funksjon.

Vibratoren er laget av hygienisk overlegen silikon for å holde de intime områdene glade, og den er vanntett for enkel rengjøring. Ikke bruk det i vann når e-stimulering er aktivert. Forsikre deg om at staven er satt helt inn før du slår den på, og slå den av før du tar den ut igjen.

MerkeCalExoticsSub-brandVoltProdukt vekt (g)140Full lengde (cm)23.5Innførbar lengde (cm)16.5Bredde (cm)2.5StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)180Vibrasjonsmønster5Vibrasjonshastigher7PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, RussiskSKU24485
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful