Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
CB-6000S Kyskhetsbelte Pink (6,35 cm) var 1

Oversikt

Prøv det populære og bestselgende kysthetsbelte CB-6000S i en pikant pink farge.   CB-6000S er framstilt av polykarbonat (hard plast) og er derfor både lett og ekstremt holdbart. Det leveres med ringer, spacers og låsepinner i ulike størrelser, sånn at du enkelt kan justere kysthetsbeltet så det passer perfekt til deg.

CB-6000S har en lengde på 6,35 cm og en innvendig diameter på 3,5 cm. Slik bruker du CB-6000S Kyskhetsbelte:

-Plasser den ønskede ringen over penis og baller. -Plasser toppring-stykket på ringen med låsepinnene. -Plasser en spacer på låsepinnen. Deretter skal penis inn i buret, og buret låses fast med hengelåsen (alternativt kan du bruke plastlåsene). -Et godt råd er å smøre litt glidekrem på penis før du setter CB-6000S på, for å gjøre påsettingen mer behagelig. CB-6000S i pink inneholder: Penisbur, 5 penisringer i ulike størrelser (+1 toppring), 4 spacers og låsepinner i ulike størrelser, metallås med nøkkel, 5 plastlåser med individuelle numre samt oppbevaringseske.

MerkeCB-X
Produkt vekt (g)120
InkludertPenisbur, Ringer, Ring, Avstandsstykker, Låsepinner, Hengelås med nøkler, Hengelåser, Prøve med glidemiddel, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)6.35
Indre dybde (cm)6
Diameter (cm)5 | 4.5 | 4.1 | 3.8
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Spansk, Engelsk, Tysk
SKU22248
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kinky produkt av fantastisk kvalitet for parlek.
Åpen sinn - 30. jan. 2020
Partneren min spurte om jeg ville prųve denne typen lek (kyskhetsbelte), og oh wow, vi har begge blitt helt hekta, eller skal jeg si låst (badum tss) på ideen. Etter at vi snakket om det bestemte jeg meg for å bestille et bur da jeg var helt åpen for ideen. Koster rundt 350–450 DKK. Vi startet med mancage og bestilte den minste versjonen, da jeg er noe av en dyrker. (rask merknad: Vi er begge student, så det var fortsatt litt dyrt) Vi likte ideen mye mer enn vi hadde forventet. Partneren min, som definitivt ikke er en dominatrix, og som til og med liker når jeg hevder "autoritet", har syntes det er veldig gųy å ha kontroll over orgasmene mine. Jeg synes også det er veldig kinky og tenker på henne 24/7 med buret på (som jeg er sikker på at hun er klar over). Nåvel, etter ikke mer enn 3 dager med mancage kunne det tydelig merkes fra min side at mancage var for stort. Så jeg forsket litt på det beste kvalitetsproduktet av denne typen og fant cb-6000s. Selv om jeg nesten akkurat hadde kjųpt det andre buret, visste jeg bare at hvis det levde opp til kvaliteten som brukerne roste det for, så var det et must. Og jeg er positivt overrasket (som å gå rundt med en rosa sky, alt tatt i betraktning). Selv om det er dyrere, ikke spar de ekstra pengene. Som mann tenker du: Er det diskret nok? Hva om noen finner ut av det? Vel, sistnevnte er med på å gi deg et rush hvis du sitter på jobb med en på. Jeg er relativt fersk i spillet og har både trent med det på treningssenteret og vęrt på en kollegafest! (og ingen har oppdaget noe!) Jeg kan bare anbefale å prųve det! Blant annet hadde min partner, som var i besittelse av nųkkelen, fųlgende kommentarer bare de siste 2 ukene. "det er sannsynligvis det sexleketųyet vi har brukt mest" "Jeg må passe på å ikke bli for vant til dette" (når jeg gjųr en ekstra innsats i håp om å bli låst opp) "Jeg kan ikke huske sist vi hadde en periode hvor jeg hadde så mange orgasmer" (hvor du selv ikke hadde en i den perioden) Så alt i alt vil jeg gi den disse karakterene Fordi partneren liker det: 5/5 Diskret: 4.5 (er imidlertid mer synlig med treningsklęr) Behagelig å ha på: 5/5 Pris 5/5 klart verdt pengene. Kinkiness: 10/5 (definitivt den mest kinky vi noen gang har gjort; jeg er fortsatt imponert over hvor kinky jeg synes stykket er, og fargen jeg gir det akkurat den ekstra kinkiness)
0
Cb-6000
Anonymous - 13. mar. 2024
Enda en likedan. Behagelig å ha på og lett å bruke. Den forrige holdt i 5 år før den delte seg i to, forhåpentligvis holder denne like lenge. Søt rosa farge.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra og verdt prisen
Anonymous - 13. mar. 2024
Noen måneder i bruk nå, og det er et veldig holdbart produkt av høy kvalitet. Alle de billige kinesiske modellene har gått i stykker i bruk ganske raskt, og når en går i stykker i bruk, kan det gjøre vondt og vondt, jeg anbefaler det!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Rett og slett perfekt
Anonymous - 3. apr. 2023
Vi begynte med 8 cm-versjonen og bytter nå til den mindre versjonen. Jeg er alltid innelåst, men partneren min får likevel flere orgasmer gjennom oralsex enn før. Buret gjør meg roligere, mer balansert og selvfølgelig ekstremt kåt enkelte dager. Som sagt, absolutt egnet for lange dager.
Maskinoversettelse fra sinful.at
Service topp 10
Anonymous - 2. jan. 2022
Alltid flott å gjøre forretninger med deg, og hvis du er kan du alltid ringe det vennlige personalet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Super Chasity-bur
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er et flott produkt som er enkelt å bruke og lett å rengjøre! Den er superkomfortabel å ha på seg, selv over lengre tid. Den eneste ulempen er at hvis du vil bruke den offentlig, må du huske å bruke løse bukser, ellers blir den litt synlig. Jeg har prøvd flere forskjellige, men denne er en klar favoritt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Strålende produkt
Anonymous - 12. apr. 2021
Med de mange delene som følger med, er det enkelt å finne en konfigurasjon som passer deg perfekt. Jeg har kunnet bruke den i flere dager uten ubehag. Anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.dk

CB-6000S Kyskhetsbelte Pink (6,35 cm)

Relaterte produkter
Plastikkhengelåser til Kyskhetsbelte 10 stk.
kr 349,00
Inkl. mva.
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 595,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful