Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CELLMATE App-styrt Kyskhetsbelte Lang var 1

CELLMATE App-styrt Kyskhetsbelte Lang

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gi de kinky kyskhetslekene en oppgradering med CELLMATE App-styrt Kyskhetsbelte Lang - verdens første appstyrte kyskhetsbelte.

Det ergonomiske designet er perfekt for langvarige leker hvor partneren din får full kontroll over ditt lystne utstyr. 

Kyskhetsbeltet kan kun åpnes ved hjelp av en gratis app som kan lastes ned til smarttelefonen din. Herfra kan du og partneren din stille inn hvem som får lov til hva, samt å tilpasse låsemekanismen til både minutter, timer, dager eller måneder. 

Lang-modellen har en lengde på 12 cm og en indre diameter på 3,5 cm. Det er hull i enden slik at urin enkelt kan passere. Du kan også ha på kyskhetsbeltet når du dusjer, men det bør ikke senkes i vann som i badekar eller lignende. 

CELLMATE Lang er laget av polykarbonat i høy kvalitet. Det følger med to bakringer som du kan skifte mellom med en diameter på 4,7 cm og 5,1 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra bur - dårlig app
Hei - 10. apr. 2021
Har brukt CellMate en stund. Appen og funksjonene oppleves som skuffende, bla det å gi kontrollen til andre oppleves som vanskelig. Buret er behagelig å bruke. Den siste uken klarte ikke appen og buret å prate sammen, endte opp med å rive buret fra hverandre(overraskende enkelt ) Veldig trist at appen er så dårlig, da det er fantastiske muligheter for buret....
CELLMANN
slave - 28. apr. 2020
Enkel å bruke, men litt vanskelig å skjule under klęrne
0
Opp for hva som helst
Don dominans - 6. mar. 2020
Flott produkt, i flotte materialer. Super super frekk å bruke i lange perioder, mens matronen hjemme erter meg! Jeg ųnsker å slippes ut snart
0
Det kan definitivt gjųre noe
Slitsom fyr - 29. feb. 2020
"Kan dette gjųre noe?" Det kan det absolutt Kinky fųlelse av å vęre festet til manndommen din
0
Teknologiens kyskhetsbelte
())—(() - 9. jun. 2020
En veldig fin enhet, med en app. Minus for ringene som forårsaker litt irritasjon på huden, spesielt den minste ringen. Noen type Malingen på ringene slites av. Ereksjoner er ubehagelige og du får ikke sove. Krever tilvenning.. Noen ganger fųles det som om enheten er for stor. Den vanlige stųrrelsen kunne muligens vęrt bedre enn denne stųrrelsen. Alt i alt et godt produkt. Ingen klager
0
Morsomt
Anonymous - 13. mar. 2024
Appen er litt rotete og uoversiktlig. Låsen kan noen ganger gnage, så ikke start timeren for lenge. Holy Trainer er mye mer behagelig og praktisk hvis du har partneren din innen rekkevidde. Dette er imidlertid morsomt hvis du er på avstand. I tillegg kan du trekke en wire rundt låsen i stedet og bruke den til å låse for eksempel en boks med nøkler til håndjernene dine.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful