Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clean Stream Anal Douche var 1

Clean Stream Anal Douche

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Clean Stream Anal Douche er det trygt og enkelt å rengjøre deg selv før analsex. Ved å ha en god hygiene unngår du ubehagelige overraskelser.   Analrenseren består av en pumpe og skyllerør slik at du enkelt og komfortabelt kan vaske rektum.   Hvordan bruke Clean Stream Anal Douche:   Fyll pumpen med lunken vann.   Klem på pumpen og vannet vil begynne å rense.   Gå til toalettet og la vannet komme ut.   Gjenta om nødvendig.   Rengjør produktet i kokende- eller varmt vann.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
vil anbefale den til alle ,gjør bra jobb
olemann65 - 16. aug. 2017
alle som liker analsex bør bruke denne først, den gjør det veldig bra, fyll med lunkent vann og trykk inni, men sitt på do for det kommer fort ut igjen.
Rengjør så godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd noen forskjellige analrensere før, men denne er virkelig fin. Det er så fint at selve tuten er så liten og smal. Det gjør innføringen veldig behagelig, i hvert fall for meg. Jeg sitter alltid på toalettet når jeg gjør denne rensingen. Jeg fyller lunkent vann i beholderen og klemmer vannet forsiktig ut av tuten når den er plassert bakerst (nesten helt opp). Jeg bruker ALLTID smøremiddel på selve brystvorten før jeg setter den inn, slik at du nesten ikke kjenner at du setter den inn. Jeg rengjør alltid 3-5 ganger for å være 100 % sikker på at jeg er ren. (Sett av ca. 10-15 minutter til rengjøring).
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Komfortabelt og koselig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes den er veldig behagelig å bruke og veldig enkel! Vil absolutt anbefale den til andre. Den er også veldig lett å rengjøre etter bruk. bum
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful