Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CleanStream Double Bulb Analdusj var 1

CleanStream Double Bulb Analdusj

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
kr 299,00kr 224,25
Inkl. mva.
kr 1 345,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan dere få enda mer ut av anale eksperimenter med CleanStream Double Bulb Analdusj.

Via slangen i midten kan dere tilføre forskjellige pirrende væsker til lekene, rengjøre hverandre eller skape en trykkende følelse som virker opphissende.

Før den første ballen inn og la den lille ballen forbli utenfor. De oppblåsbare ballene sikrer at væsken blir hvor den skal inntil dere bestemmer at leken er over. 

Den store ballen kan inneholde opptil 750 cm3 luft, mens den lille ballen kan romme opptil 250 cm3.

MerkeClean Stream
Produkt vekt (g)168
Full lengde (cm)53
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)7.5
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19281
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint produkt, men med noen problemer
A - 3. jul. 2018
Produktet fungerer. Jeg har lest mange anmeldelser av akkurat dette produktet på blant annet Amazon, og mange har sagt at de har opplevd at «ballongene» lekker eller går fort i stykker. Jeg har ikke opplevd det ennå. Jeg har også lest at pumpene er av dårlig kvalitet og er vanskelige å bruke. Jeg synes ellers de fungerer helt fint og veldig intuitivt, og de kan enkelt byttes ut hvis du ųnsker det. Totalt sett er produktet bra. Slangen mellom de to ballongene er forsterket slik at man ikke kan hindre strųmmen ved å klemme sammen med lukkemuskelen. Et "kontaktpunkt" fųlger ikke med, men det var ikke nųdvendig for meg heller. Slangen er så bred at en standard enema-rųr passet rett inn i den uten problemer. Pumpene har to innstillinger: "Lukket" hvor luft kan komme inn i ballongene ved å trykke på pumpen og hvor luft ikke kan komme ut igjen. Og "åpen" der luften kommer ut av ballongene, som derfor heller ikke kan blåses opp. Hvis ballongene ikke kan blåses opp, vri metallknappen på pumpen da du antakelig må endre innstillingene. Det fine med dette produktet er at du kan slappe mer under enema. Du trenger ikke å klemme hele tiden for å holde vannet inne. Hvis du vil piffe opp opplevelsen, kan du gi kontrollen til noen andre, som bestemmer når du får stenge av vannet. Så lenge ballongen er blåst opp, kan ikke vann egentlig komme ut igjen. Vęr imidlertid forsiktig: Hvis du virkelig prųver å skyve ballongen ut mens den er oppblåst, så kan du sannsynligvis gjųre det, eller kanskje til og med sprenge den. Produktet har ingen dårlig lukt, skarpe kanter eller andre ubehagelige ting. Problemer: 1: Kvaliteten på produktet er ikke helt topp. Det var veldig små brune misfarginger enkelte steder "utenfor boksen", og helt oppe i enden der vannet kommer ut, ble det ikke kuttet helt skikkelig. Det var ingen skarpe kanter, men inne i slangen var det noe overflųdig silikon som ikke var helt fjernet. 2: Produktet er rimelig stort. Jeg kan bare sette inn den ųverste ballongen og da kan produktet faktisk ikke komme lenger. I tillegg er de to ballongene litt for langt fra hverandre, synes jeg, og disse to problemene gjųr til sammen at ballongene ikke tetter igjen. Nesten alt arbeidet utfųres av den indre ballongen, mens den ytre ballongen henger en hel centimeter fra anus og gjųr absolutt ingenting. Noen stillinger hjelper imidlertid men dette, for eksempel på knęrne med hodet ned. 3: På grunn av at produktet er rimelig stort, må jeg bruke glidemiddel. Jeg klarer det lett uten glidemiddel, men da er jeg redd for å skade ballongene.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful