Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Climactic Climaxer Klitorisvibrator var 1

Climactic Climaxer Klitorisvibrator

Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Climactic Climaxer Klitorisvibrator er perfekt for deg som ønsker ekstra pirrende stimulering. Som en av de eneste vibratorene på markedet, stimulerer Climatic Climaxer både selve klitoris og det følsomme området rundt klitoris. Klitorisvibratoren er formet som en munn og inni har den tre knotter som stimulerer og kiler under bruk. Munnen kan, hvis du plasserer den riktig, danne et lite vakuum rundt det ønskede området. Det gir en annen opplevelse enn de fleste klitorisvibratorer. Climatic Climaxer har en pirrende vibrasjonshastighet som du styrer ved å skru på knappen i enden. Vi anbefaler deg å bruke en vannbasert glidekrem sammen med Climatic Climaxer Klitorisvibrator, da dette gir en mer levende og deilig opplevelse. Merk: Climatic Climaxer bruker 2 x AAA-batterier som selges separat. Batteriene skal ha pluss-enden opp i den ene siden og minus-enden opp i den andre.

MerkeCalExotics
Sub-brandPersonality Vibes
Produkt vekt (g)115
Full lengde (cm)15.7
Diameter (cm)3.5
Strømkilde2 x AAA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialePVC
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Tsjekkisk, Tysk , Engelsk, Russisk, Dansk, Nederlandsk, Italiensk, Fransk
SKU14399
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
oppsvulmet vulva
sugekopp - 7. may. 2020
det er bare en type vibrasjoner, men dersom man plasserer "koppen" riktig og klemmer ut luften, er det fantastisk hvor deilig vibrasjonen blir etter hvert som klitoris og leppene blir større. Anbefales definitivt som et første steg mot vaginapumpe.
Anbefales ikke
DM - 19. mar. 2020
Det gjųr ingenting for meg. Absolutt ingenting. Har faktisk kastet den gjen kort tid etter kjųp. Den kommer bare til å ligge i en skuff.
0
Ingen orgasme
LBR - 25. feb. 2020
Jeg og partneren min tenkte at vi skulle prųve denne, siden vi for tiden eksperimenterer på soverommet, men etter 1 time med å prųve denne var orgasmen ikke engang i nęrheten. Uansett hvordan vi brukte det, hadde det ikke ųnsket effekt, så alt i alt er vi skuffet over det.
0
Man når definitivt klimaks
Cirkeline - 29. mar. 2017
Dette er kanskje ikke verdens fineste vibrator, og la oss innse det – det er heller ikke lite gull. Men hvis man kan overse det, så er det et underverk for lite penger. Jeg elsker når hele området rundt klitoris stimuleres – og det kan det! Etter noen forsųk lęrte jeg å vinkle den slik at den danner det lille vakuumet. Det ųker fųlsomheten min ganske vilt og er sinnsykt fin. Er du for trygge og lange orgasmer, så er dette din nye venn ;)
0
Herlig!
Anonym - 16. feb. 2020
Sterkt anbefalt Jeg kommer i et par minutter! Det eneste som var middelmådig var at de 3 små piggene ikke vibrerte eller gjorde mye, men selve vibratoren er FANTASTISK! 10/10
0
Orgasmen er garantert
Anonymous - 1. sep. 2023
Mye annerledes enn andre sexleketøy jeg har kjøpt. Jeg blir våt på kort tid og orgasme er garantert! Vibrasjonene kunne vært sterkere, men dette produktet har ikke etterlatt meg tørr en gang ennå. Den eneste ulempen er hetten på batteridekselet: det har en tendens til å løsne for lett, men ikke for ofte og er lett å sette på igjen. Jeg angrer ikke, dette er en av mine favoritter!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Orgasmer som fyrverkeri
Anonymous - 9. apr. 2020
Dette produktet overrasket meg. Det geléaktige materialet og den kraftige vibrasjonen er en stimulerende kombinasjon. Spesielt de myke og fleksible "pilene" stimulerer på en fantastisk behagelig måte. Første gang jeg prøvde enheten, trodde jeg at jeg skulle besvime, fordi den store O-en var som et stort smell. Denne vibratoren gir alltid en intens orgasme og har blitt mitt nye favorittleketøy. Jeg anbefaler dette kvalitetsproduktet på det sterkeste. Dette er ikke bare et sexleketøy, det er en opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nei
Anonymous - 13. mar. 2024
Så nei Ikke kjøp dette ... Helt ubrukelig og vibrasjonene kjennes ikke i det hele tatt Piggene gjør ingenting. Ikke tro på de falske kommentarene øverst. Det er helt ubrukelig og vil bli kastet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful