Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clone-A-Willy Klon Din Penis Candle Versjon var 1

Clone-A-Willy Klon Din Penis Candle Versjon

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Clone-A-Willy Make Your Own Dildo-settet kan du lage en stearinlysversjon av din egen penis. Settet inneholder alt som trenges til den simple prosessen. Slik bruker du Clone-A-Willy: 1. Bland støpepulveret med vann. 2. Sett penis inn i støperøret og vent til blandingen er størknet. 3. Hell voks i formen. 4. Vent 24 timer og ta ut kopien av penisen din. Clone-A-Willy Stearinlys-versjon er en perfekt presang til bursdager, ferier, jubileumer og mye mer. Produsert i USA.  Inneholder bruksanvisning, støpepulver, termometer, stearinvoks og støpeform. Tips: For optimalt resultat, anbefaler vi at du samtidig kjøper en penisring for bruk under støpningsprosessen. Dette hjelper deg å beholde ereksjonen mens pulveret stivner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den lille apotekeren
Anonymous - 13. mar. 2024
Den kuleste kalendergaven noensinne..... Vi koste oss med å lage den. Det tar litt tid, men resultatet er så kult. Nå pryder den hyllen. Orker ikke å brenne manndommen min... :) Lysvoksen ville ikke smelte i mikrobølgeovnen, så vi smeltet den i en gryte i stedet. Det fungerte perfekt...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful