TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Colours Pleasures Dildo Large 25 cm var 1

Colours Pleasures Dildo Large 25 cm

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Når sexleketøyet skal være både morsomt og effektivt på en og samme tid, er den fargerike og fyldige Colours Pleasures dildoen perfekt til deg. 

Dildoen er i kroppsvennlig silikon, har et par store testikler, et markert hode og årer langs skaftet - alt som bidrar til en realistisk følelse når den potente dildoen fyller deg godt ut enten vaginalt eller analt. 

Det spesielle materialet gir dildoen en myk overflate, mens den stadig er såpass hard at du får målrettet stilmuli. Den lette bøyen sikrer også god G-punktsstimuli. 

Sett den store sugekoppen fast og bruk den håndfritt til pirrende alenehygge f.eks. i badekaret, eller inviter din partner med og eksperimenter med denne deilige dildoen, enten om dere bruker den alene som forspill eller med et seletøy vil dette med garanti bli pirrende. 

Med sin gode fylde og 25 cm, har den 19 cm som kan føres inn, og det er derfor snakk om en dildo som virkelig understreker at størrelsen kan ha betydning noen ganger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye dildo for penga!
Stor og fast i fisken, dette er en dildo som kommer til å kjennes i bruk! Selv ble jeg overrasket av størrelsen etter jeg åpnet pakken og fikk holde den i hende... Les mer
Rompalompa - 23. oct. 2019
Diger litt hardere dildo
Digg dildo å se på, men litt for stor for meg. Materialet hadde nok også vært diggere om det ikke var så hardt, men dette er smak og behag, og Sinful selger en ... Les mer
Klacks - 17. aug. 2019
Aaah
Å kjęre. Min mann og jeg bestemte oss for å bestille vår fųrste dildo. Etter nųye målinger påtok vi oss å finne en med omtrent samme dimensjoner som min manns. ... Les mer
Heidi - 9. aug. 2020
Ikke smal, men lang
Ganske stiv, men litt hardere materiale enn jeg forventet. Luktfri og fųles solid. Den har et gjennomsiktig hode og en "bule" rett under hodet og er ganske jevn... Les mer
Daniel - 12. dec. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful