Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Colours Pleasures Dildo Large 25 cm var 1

Colours Pleasures Dildo Large 25 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Når sexleketøyet skal være både morsomt og effektivt på en og samme tid, er den fargerike og fyldige Colours Pleasures dildoen perfekt til deg. 

Dildoen er i kroppsvennlig silikon, har et par store testikler, et markert hode og årer langs skaftet - alt som bidrar til en realistisk følelse når den potente dildoen fyller deg godt ut enten vaginalt eller analt. 

Det spesielle materialet gir dildoen en myk overflate, mens den stadig er såpass hard at du får målrettet stilmuli. Den lette bøyen sikrer også god G-punktsstimuli. 

Sett den store sugekoppen fast og bruk den håndfritt til pirrende alenehygge f.eks. i badekaret, eller inviter din partner med og eksperimenter med denne deilige dildoen, enten om dere bruker den alene som forspill eller med et seletøy vil dette med garanti bli pirrende. 

Med sin gode fylde og 25 cm, har den 19 cm som kan føres inn, og det er derfor snakk om en dildo som virkelig understreker at størrelsen kan ha betydning noen ganger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye dildo for penga!
Rompalompa - 23. oct. 2019
Stor og fast i fisken, dette er en dildo som kommer til å kjennes i bruk! Selv ble jeg overrasket av størrelsen etter jeg åpnet pakken og fikk holde den i hendene. Den har en ganske markert overflate med blodårer og en nesten pudder-aktig tekstur over det hele, som i og for seg er typisk for silikonprodukter. Rideturen starter med et meget definert hode, noe som vil merkes både når det sklir inn og når det *popper* ut igjen. Deretter følger skaftet som er noe tykkere opp mot toppen, men slankere ned mot ballene. Sugekoppen på bunnen er veldig kraftig, og suger seg fast til og med i treverk, men fungerer selvsagt best på en helt glatt overflate. Eksempelvis i badekar eller baderomsfliser. Dildoen kan nok bli litt mer fleksibel etter en periode med bruk, og temperaturen på silikonet vil også utgjøre en forskjell. Skulle man synes at overflaten blir for mye så kan det hjelpe å trekke over et stort kondom. Alt i alt er nok dette et leketøy for de viderekomne, eller for de som ønsker seg en real utfordring! Stort pluss er det også at den er i rent silikon som både gjør den slitesterk og lett å rengjøre.
Diger litt hardere dildo
Klacks - 17. aug. 2019
Digg dildo å se på, men litt for stor for meg. Materialet hadde nok også vært diggere om det ikke var så hardt, men dette er smak og behag, og Sinful selger en lik en som denne med mykere materale :)
Aaah
Heidi - 9. aug. 2020
Å kjęre. Min mann og jeg bestemte oss for å bestille vår fųrste dildo. Etter nųye målinger påtok vi oss å finne en med omtrent samme dimensjoner som min manns. Denne er litt tykkere på tuppen, og noe sånt som en centimeter til som skal inn. Jeg var så spent, men for en god fųlelse den ga meg, og ga meg, og ga meg ... Anbefales 100%
0
Ikke smal, men lang
Daniel - 12. dec. 2020
Ganske stiv, men litt hardere materiale enn jeg forventet. Luktfri og fųles solid. Den har et gjennomsiktig hode og en "bule" rett under hodet og er ganske jevnt tykk på resten av skaftet. Fyller opp skikkelig, nesten litt for mye. Ganske lang, men litt tykk. Skal velge en mindre stųrrelse neste gang.
0
Veldig bra
Anonymous - 12. sep. 2018
Ros for den utsvingte utformingen av bagasjerommet. Veldig god følelse. Materialet kunne vært mykere, ellers anbefaler jeg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer for
Anonymous - 5. feb. 2019
Kurven er mye høyere og generelt kraftigere formet (utvidet øverst) enn bildene antyder. God kvalitet, luktfri på grunn av silikon og god sugekopp. Relativt stiv, kan brukes som stokk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful