Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Colours Pleasures Dildo Small 17 cm var 1

Colours Pleasures Dildo Small 17 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter en dildo som føles som den helt "ekte vare"? 

Da er Colours Pleasures silikondildoen det riktige valget for deg. 

Silikonet er vennlig mot huden, den har deilige, store testikler, et markert penishode og tydelige årer - alt bidragsytere til den realistiske følelsen når du hygger deg med denne 18 cm lange dildoen, hvor ca. 14 cm kan føres inn. 

Det spesielle materialet gir dildoen en myk overflate og er stadig såpass hard at den kan gi målrettet tilfredsstillelse. Dens lette krumning sikrer at man også kan stimulere G-punktet på en god måte. 

Sett den store sugekoppen fast og bruk den til håndfri lek alene, f.eks. i badekaret, eller inviter din partner med og eksperimenter med den flotte Colours Pleasures dildo til et forspill eller i deres favorittseler.

Dildoen finnes i to farger: rosa eller svart.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et bra sexleketųy
B - 10. jul. 2017
Dette er min andre dildo jeg har kjųpt på Sinful. Det viktige for meg denne gangen har vęrt å finne en dildo som var laget av silikon og fri for ftalater, slik denne er. Jeg elsker at den er realistisk med synlige årer og så er den veldig mykt men samtidig hardt. Jeg har brukt den en enkelt gang alene fordi jeg bare måtte prųve den! Jeg ser frem til å bruke den sammen med partneren min og erter ham ved å leke med den alene mens han ser på. Anbefaler dette produktet på det varmeste.
0
Strap on
Blinke - 22. feb. 2021
Min strap-on fungerer utmerket på kjęresten min, men jeg fųler at den ikke fungerer så bra på meg. For å ųke stimuleringen til den som gir, kan du lage en mer behagelig og stimulerende strap-on for giveren.
0
Godt laget og god kvalitet
Christoffer - 24. jan. 2019
Dildoer kan vęre en god start stųrrelsesmessig, hvis du ikke er ute etter noe gigantisk. Veldig godt laget, både i detalj og kvalitet. Den svarte fargen er virkelig svart. Testiklene gir en fin ekstra touch til utseendet. Vi har planlagt å bruke den i en strap-on, men har ikke kommet så langt ennå. Den har kun blitt brukt en gang og det ble satt pris på. Sugekoppen sitter godt. Materialet er av veldig god kvalitet, noe som gir en fast, men samtidig fleksibel fųlelse.
0
Liten og attraktiv
Fanny - 29. apr. 2018
Colors Pleasures Dildo Small er en sųt og liten dildo i en fin rosa farge og passer perfekt for oss som foretrekker noe litt mindre. Den var myk og fin, og til tross for stųrrelsen har den en nydelig vekt. Dildoen er veldig fleksibel og det er alltid gųy å bruke sugekoppen. Dildoens testikler gir også god kontakt når du bruker den på deg selv.
0
Dette er tross alt
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra, men du bør også sjekke ut Big Brother.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful