Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ColourSoft Myk Silikondildo 18 cm var 1

ColourSoft Myk Silikondildo 18 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få en fargestrålende opplevelse med en av de flotte ColourSoft silikondildoene i størrelse small. 

Den ultramyke bodysafesilikoen gjør denne dildoen ekstra deilig å leke med. Med det realistiske utseende med et markert penishode og årer bidrar til en naturtro følelse. 

Sett den kraftige sugekoppen fast og bruk dildoen håndfritt til frekk sololek f.eks. i dusjen, eller inviter partneren din med og eksperimenter med den deilige ColourSoft dildoen til forspill eller i deres yndlingsseletøy. 

Med sin diskrete størrelsen på 18 cm, hvor de 12 cm kan innføres, er det også en veldig fin nybegynner dildo.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye kvalitet for pengene
Fyren - 11. jul. 2019
Jeg var på utkikk etter en litt mindre dildo til samlingen som kunne brukes til anal stimulering uten for mye forberedelse og jeg må si at denne dildoen er supergod til det formålet. Det myke og veldig fleksible materialet gjųr at dildoen er lett å sette inn med litt vannbasert glidemiddel, og irriterer heller ikke området etterpå som hardere dildoer pleier for meg. Sugekoppen fungerer utmerket, og er nok noe av det beste jeg har opplevd. Kvaliteten på dildoen er generelt bare topp med sin tekstur, design og myke materiale. Den ikke-porųse silikonen hindrer bakterievekst og dildoen er trygg å bruke inne i kroppen. Dette resulterer samtidig i at rengjųringen av dildoen blir enklere sammenlignet med dildoer laget av dårligere materiale. Produktet er nok ikke beregnet på de som foretrekker harde dildoer som gir mye stimulering. Jeg foretrekker imidlertid de myke, mer "squishy" variantene som denne. ColourSofts dildo er alt i alt et virkelig godt kjųp hvis du er ute etter en liten, myk og kroppssikker dildo.
0
nydelig dildo med perfekt form og super materiale
B.B. - 4. jan. 2019
Frem til kjųpet av denne dildoen hadde vi kun erfaring med vibratorer, så vi var litt spente på om den nå også kunne gjųre noe uten vibrasjon, men så stopp der det er flott. Perfekt stųrrelse uten å vęre for stor. Myk og fleksibel, men hard nok til å trenge inn og stųte på. Utrolig naturtro og med effektiv sugekopp nyter kjęresten å bli fylt og banket med ColourSoft-dildoen, mens jeg også gir henne klitorismassasje med vibrator. Gir henne de villeste orgasmer allerede under forspill og virker vilt opphissende på meg
0
Fantastisk passform
Daniel - 12. dec. 2020
Perfekt tykkelse, akkurat passe stiv og mykt behagelig materiale. En dildo med fantastisk passform!
0
Myk og herlig
E - 12. nov. 2020
Jeg lette etter noe som var stort nok og veldig mykt, og denne leken var akkurat det jeg lette etter. Og jeg er definitivt fornųyd med kjųpet! Den er deilig og myk samtidig som den holder formen, lett å ri og så videre. Sugekoppen holder seg også godt på plass, noe jeg liker :)
0
Akkurat det jeg ville!
X - 3. sep. 2020
Forventet en realistisk og myk dildo og fikk akkurat det jeg forventet. Materialet fųles av hųy kvalitet og den er ikke klissete om du kjęrtegner den med hendene slik du ofte gjųr med andre materialer. Den er myk, men fortsatt fast - som en ekte penis! Skulle gjerne sett at den var litt lenger for penetrering men den fungerer, og den passer til å suge på.
0
Svært fornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Svært realistisk og stimulerende
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Kraftig design
Anonymous - 13. mar. 2024
Illustrasjonen føles veldig tydelig - og god! Hælen treffer prostata på en veldig behagelig måte.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det beste av det utprøvde og testede
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har prøvd mange, men denne overgikk alle forventninger!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
meget bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott følelse, også riktig størrelse for rumpa. Pupper og årer føles bra. Prisen og kvaliteten er veldig bra
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Realistisk!
Anonymous - 7. dec. 2019
Størrelsen gjør at den føles veldig realistisk! Den er mer enn fyldig, og hvis du varmer den opp på forhånd, føles den virkelig som den ekte varen. Den er ikke for stiv og unormalt hard, men akkurat som en ekte penis. Kom så raskt som mulig og min nye favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful