Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ColourSoft Myk Silikondildo 25 cm var 1

ColourSoft Myk Silikondildo 25 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få en fargestrålende opplevelse med en av de flotte ColourSoft silikondildoene i størrelse large. 

Den ultramyke bodysafesilikoen gjør denne dildoen ekstra deilig å leke med. Med det realistiske utseende med et markert penishode og årer bidrar til en naturtro følelse. 

Sett den kraftige sugekoppen fast og bruk dildoen håndfritt til frekk sololek f.eks. i dusjen, eller inviter partneren din med og eksperimenter med den deilige ColourSoft dildoen til forspill eller i deres yndlingsseletøy. 

Med sin voksne størrelse på 25 cm, hvor 18 av de kan føres inn, er det snakk om en god dildo til erfarne brukere. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg elske store svarte pikker av hele min munn og anal
BiBetaSissy - 25. jul. 2019
Materialet funker veldig bra og er lett å rengjøre. Men det aller store for meg er at du kan ta den ifra 18cm opp til 24cm. Og det er veldig fint for oss gutta som liker en utfordring
Den perfekte julegaven til deg selv
NM - 13. dec. 2020
Jeg er veldig selektiv når det gjelder dildoer, og så langt har alle de jeg har prųvd vęrt for harde og de har ikke vęrt noe sęrlig å bruke. Spesielt kanten på mange dildoer er altfor harde, noe som gjųr at det forårsakes et ubehagelig trykk. Det var ikke noe problem med denne dildoen i dag! Helt topp, sugekoppen holder seg på plass og om du ikke vil bruke den kan du få et godt grep om testiklene. Akkurat passe stųrrelse og fyllende, stammen er veldig fleksibel, noe som både er en god ting og en litt dårlig ting. Solid nok til å fortsette, men kunne ha vęrt litt hardere. Hvis du er like selektiv og fųlsom ovenfor dildoer som meg, så prųv denne! Det var en veldig positiv overraskelse
0
Den beste jeg har sett
Margaret - 23. sep. 2020
Kan ikke si annet enn PERFEKT. Designet er virkelig flott og veldig passende. Overflaten fųles myk og silkeaktig, og den blir veldig lett glatt. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til mindre og hardere versjoner. Ekte luksus for dine ųkter av velvęre. <3
0
myk og stor dildo
skitty - 21. nov. 2019
Sugekoppen holder dette veldig stųdig. Når jeg tok den ut av pakken virket tykkelsen skummel, men det var ingen grunn til å frykte – den myke silikonen gir en fantastisk fyllende fųlelse Med årer, og husk rikelig med glidemiddel. Mykheten er fantastisk, presset på glanspenis og testikler gir et godt “kick” Denne er virkelig stor, ikke det enkleste, men fųles så deilig at forgjengeren (hardere silikondildo) gikk i sųpla.
0
helt fantastisk
piccola - 31. aug. 2019
Jeg oppgraderte fra den mindre versjonen, og jeg ble ikke skuffet. en svęrt tilfredsstillende opplevelse både med tanke på form og stųrrelse. den er vanskelig å slå, spesielt siden sugekoppen holder seg stųdig på veggen.
0
Bare en herlig stor gelé
Anonymous - 13. mar. 2024
Akkurat passe stor og ikke for tung. Veldig naturlig og naturlig. Jeg nådde godt frem.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Du kan ikke be om et bedre leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er et utrolig bra leketøy. Materialet er veldig glatt, noe som til og med hjelper med anal lek.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært naturlig og behagelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpt til min kone for felles lek. Har prøvd noen forskjellige, men dette var helt klart den beste vi har prøvd så langt. Riktignok ganske stor, men ikke noe min kone klaget på ..... Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful