Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
COLT Anal Dusj var 1

COLT Anal Dusj

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 269,00kr 228,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Super lekker Anal Dusj fra det populære merket COLT. Dusjen sikrer deg at du er ren under leken. COLT Anal Dusj er et sett som består av to skyllerør. Det ene er smalt og har en glatt overflate, som gir deg muligheten til å starte forsiktig. Det andre hodet er bredere og har riller, som stimulerer deg og gir deg en nytelsesrik opplevelse. Spissen på det brede skyllerøret kan løsnes litt, slik at vannet kan komme ut av enden. Du kan også fylle dusjen med analt glidemiddel hvis du liker leker med mye glidemidler. Men pass på å ikke skru tuppen for løst, slik at den løsner under leken. Slik bruker du COLT Anal Dusj: 1. Sørg for at anal dusjen er rengjort før bruk. 2. Fjern skyllerøret og fyll dusjen med kroppstemperert vann. 3. Påfør litt glidemiddel på enden av skyllerøret og innfører det forsiktig i anus. Vi anbefaler at dette gjøres over toalettet eller i dusjen. 4. Når analdusjen er innført trykker du lett på pumpen til du merker at det kommer vann inn. Det er opp til deg hvor mye vann du ønsker å innføre og med hvilken styrke. 5. Når du er klar fjerner du analdusjen og spenner de anale musklene, for å holde vannet inne. Hold vannet inne til du føler en naturlig trang til å la vannet komme ut igjen i toalettet. 6. Gjenta prosessen til vannet som kommer ut er rent. Vi anbefaler at du alltid regngjør COLT Anal Dusj med veldig varmt vann og evt. en antibakteriell Sexleketøys Rengjøring, slik at du er sikker på at alle bakterier er fjernet.

MerkeCOLT
Produkt vekt (g)100
InkludertTilbehør til rengjøring
Full lengde (cm)23
Innførbar lengde (cm)7.5
Diameter (cm)1.3
Kapasitet200
PrimærmaterialeLateks
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeRussisk, Spansk, Engelsk, Fransk, Tysk
SKU14408
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lett å bruke og god nytelse. Gjør det i dusjen.
Tåmbåy - 23. oct. 2020
Generelt et bra produkt. En får spylt langt inn og en får DEN følelsen når en bruker varmt vann. Gjør det helst i dusjen da det er litt vanskelig å knipe igjen når varmt vannet spyles inn. Det kan bli litt søl. Rillene på den røde delen gir nydelig stim. Produktet er lett å rengjøre, tuppen kan skrues av om noe "d..." kommer i retur.
Nydelig vask
Camilla - 23. nov. 2016
Jeg har nå brukt den noen ganger for å rense meg i endetarmen ... Og jeg synes det er ganske enkelt å bruke. Den kan imidlertid ikke spraye glidemiddelet opp, noe som er litt irriterende ... Men alt i alt et flott produkt
0
Helt ren
Anonymous - 1. apr. 2022
Enkel å bruke, fin følelse med den tykke hylsen, men ganske vanskelig med den lille spisse hylsen etter min mening.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Generelt fin dusj
Anonymous - 13. mar. 2024
Totalt sett synes jeg denne dusjen er bra. Materialene lukter ikke, og den er enkel å bruke. Jeg vil imidlertid bemerke at selve den røde pipettdelen er litt løs fra den svarte "ballongen". Det betyr at pipetten kan trekkes litt ut av "ballongen", men den faller ikke av. Det støpte lokket du kan sette over pipetten fungerer også fint. Jeg tror ikke den hjelper til med å rengjøre mer, så hvis du vil bruke den, er det nok for moro skyld. Produktet er også enkelt å rengjøre etter bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful