Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
COLT Black Turbo Bullet Fjernbetjent Vibrator Egg var 1

Oversikt

Få en ekstra intens fjernbetjent opplevelse, med det kraftfulle COLT Turbo Bullet Vibratoregget, fra amerikanske Calexotics.

Egget kan brukes av begge kjønn, både utvendig og innvendig, men er spesielt utviklet til menn som ønsker en kraftfull analopplevelse.

Men en lengde på 7,5 cm og diameter på 3,25 cm er det snakk om et ikke så lite egg, og de roterende vibrasjonene hører til i avdelingen som tydelig kan kjennes.

Vibrasjonsnivået styres enkelt fra den medfølgende fjernkontrollen med ledning, slik at du selv bestemmer hvor vilt det skal være. Hvis du da ikke har overlatt fjernkontrollen, og dermed kontrollen, til partneren din?

Merk: Bruker 3 x AA-batterier (skal kjøpes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En funket som faen, den andre funka ikke.
Marcus - 8. dec. 2022
Denne bransjen har dessverre ingen forstått at man bør lage en prostata simulator med «but plug» form når den er helt inne., så den ikke faller ut. Man må kjøpe enten eller. Personlig aldri likt but blugs, men så kom jeg over disse eggene og fy faen de funker!!! Eller, 4 av 3. egg funket kjempe bra.. De to i stål er intense og heftige og de kan lett puttes oppe i runkeleketøy. De burde ha hatt mere en to vibrasjoner, spesielt en hvor de komme mere uforutsigbar. Colt bullet viste jeg at jeg ville like, jeg kjøpte 2 for gjentatte kommentarer sa at de var av dårlig kvalitet. Det var helt rett. Den ene funket så vit med veldig svak vibrering. Den som funker. Fuck ja! Jeg følte jeg lå i en evig orgasme. Forbedringer kunne blitt gjort med flere vibrasjon valg og typer. Den slide funksjonen funker ikke helt. Gi meg en knapp og gjør det uforutsigbart. Bullet kan. anbefales på det sterkere til alle., men bra de er billig. Kjør gjerne 2-3 første gang i tilfelle noe. Ikke fungerer. Funker alle ka n du jo putte alle tre inn ;) Til slutt, herren som reagerte på rillene i bullet pga lukt og rengjøring. Anbefaler på det sterkeste at du begynner å spyle deg før du leker analt. :)
Virker fint
JC - 25. apr. 2022
Virker godt, lager litt lyd
"Det enkle er ofte det beste, og det beste er som oftest laget av stål"
Wolff - 1. apr. 2021
Er en hetro mann, og blir aldri helt enig med meg selv om ting som dette er helt "min greie", altså vibrerende duppeditter. Og for å være helt ærlig, er jeg absolutt ikke noen fan av disse plastikk tingene. Hadde vært mye bedre om egget var i stål med både tanke på rengjøring og følelse. ..og om disse rillene i egget har noen særlig hensikt er jeg også usikker på. Ellers er kvaliteten helt brukbar til prisen. Blir jeg ikke venner me'n, blir'n juletrepynt til vinter'n.... Jeg konkluderer med ; Det enkle er ofte det beste, og det beste er som oftest laget av stål
Fint egg med vibrasjon
Pussymother - 6. feb. 2021
Jeg elsker dette egget, og liker det analt, men jeg skulle ųnske det var flere nivåer og kanskje litt elektro-pep. Men ellers fin å bruke og en fint og komfortabel design.
0
Fantastisk
Mųrkere - 23. mar. 2020
Kjęresten min er spent når jeg bruker den rundt penishodet hennes (hun er trans). Hun kommer hver gang jeg bruker den på den måten. Vi har ikke hatt sęrlig suksess med å bruke egget analt ennå.
0
Fint, men dårlig materiale
Sebastian - 1. aug. 2019
Som tittelen tilsier, fint men dårlig materiale og design. Jeg synes plasten absorberer lukter veldig godt. Det er også dype riller i egget som er svęrt vanskelige å rengjųre (spesielt det midterste hakket som ser ut til å vęre en monteringsskjųte, dvs. der de to delene av egget har blitt skjųtet sammen). Anbefales absolutt hvis du har tenkt å bruke det på et litt renere sted, men skal den brukes analt må du vaske det grundig, enten fųr eller etter.
0
Også bra fra et annet perspektiv!
Abbe - 12. nov. 2018
Som fyr synes jeg dette produktet er flott å bruke på glans penis. Jeg legger den på undersiden av glansen med en penisring på og nyter virkelig dens kraftige vibrasjoner. Dette er det beste jeg har testet fordi det er så kraftig. Kan anbefales om noen andre fųler glede på samme måte!
0
Garanti orkku
Anonymous - 13. mar. 2024
På høyeste innstilling er den virkelig ekstremt effektiv. Vær imidlertid forsiktig med ledningene, ellers kan de gå i stykker innvendig og ikke lenger motta strøm. Selv lubne kvinner når godt frem med den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
FANTASTISK!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den absolutte favoritten som verken jeg eller partneren min klarer oss uten, men kraftige vibrasjoner gjør sexlivet helt fantastisk!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk!
Anonymous - 9. sep. 2018
Prøvde egget på egen hånd først og ble veldig positivt overrasket. Gir veldig intens stimulering og behagelige orgasmer. Bonus for at det ikke er ekstremt høyt som andre vibrerende leker kan være, designet er slank og egget er akkurat passe stort og lett å rengjøre, fjernkontrollen er behagelig i hånden og vibrasjonskontrollen er perfekt. Den eneste ulempen er at ledningen føles litt kort og spinkel, det føles som om den kommer til å knekke noen ganger, og rekkevidden burde være lengre. Egget er enda morsommere når det brukes sammen med analleker. Til og med partneren min likte å leke med det - fredagsmoro har nådd nye høyder!
Maskinoversettelse fra sinful.se

COLT Black Turbo Bullet Fjernbetjent Vibrator Egg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful