TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

COLT Skinn C/B Stropp med H-Piece Divider

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 259,00
Inkl. mva.

Oversikt

La ballene dine nyte litt delt oppmerksomhet med denne COLT Skinn C/B Stropp med H-Piece Divider. Her tas det vare på både penis og baller på en deilig stram måte, som skaper en erotisk og intens og spennende stimulering av testiklene.

Spenn den største ringen med stoppene rundt basen av penis, og la den klemme penisroten bak ballene. Før deretter delestykket mellom ballene dine, og løft sidestykkene for å knappe de sammen med hovedringen. Presset det skaper holder det hele i et fast grep, selv under intens lek.

Den justerbare stroppen er både funkjosnell og dekorativ og gir penisen din et løft og deler tvillingene dine for å gi både enda mer sensitivitet og orgasmisk nytelse. Deleren hindrer ballene dine i å trekke seg helt sammen under ejakulering, og gir en sublim følelse både under onani og lek med en partner.

Vask skinnstroppen med varmt vann og mild såpe etter bruk. 

MerkeCalExoticsSub-brandCOLTProdukt vekt (g)22Full lengde (cm)23Diameter (cm)23Indre diameter (cm)23Elastisk indre diameterJaBredde (cm)2PrimærmaterialeLærFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, RussiskSKU26335
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful