TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Cottelli Strip BH og Hofteholder Sett var 1

Cottelli Strip BH og Hofteholder Sett

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 429,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Amorable by Rimba Selvsittende Strømper Røde
kr 99,00
Inkl. mva.
Velg Cupstørrelse:
75B
80B
85B
Størrelsesguide

Oversikt

Mangler du settet som kan få partneren din opp av sofaen? Da kan dette pikante, røde settet fra Cottelli være løsningen for deg. 

Den røde fargen inviterer til lidenskapelige og lekefulle stunder, og med de avtagbare blondene blir det hele litt morsommere. 

BH'en er konstruert med en hylle-BH, som er lett vattert, støtter og former brystet. Det ytre blondestykket er formet i en trekant og er knappet nederst med fire dekorative knapper som en ekstra romantisk detalj. Du kan altså bruke BHen både med eller uten blondestykket. 

Det samme gjør seg gjeldende for underdelen, som er en g-streng og hofteholder i ett. Det røde, gjennomsiktige nylon utgjør omkretsen, og blonden er en fin detalje som tildekker de intime områdene, og kan også kneppes av eller på etter ønske. 

Strømpestroppene er avtagbare og kan justeres i lengde etter behov. Materialet er fleksibelt og sikrer deg god komfort og en behagelig passform.

MerkeCottelli CollectionSub-brandLINGERIEStørrelseSCupstørrelse75BPrimærmaterialePolyesterFargeRødVaskeanvisningVaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddel, Vaskes for hånd i kaldt vannUndertøy egenskaperJusterbarSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, TsjekkiskSKU17422
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sexy og god stųrrelse!
Undertųyet matcher stųrrelsene du vanligvis bruker og er definitivt et sexy sett du bųr ha til alle slags sexy anledninger.Estefania - 11. jul. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful