Cottelli Collection

Cottelli Collections kolleksjoner inneholder både vakre undertøyssett, forførende korsetter, bodystocking og chemiser, babydolls og sexy kjoler. De fleste modellene finnes i størrelser fra S til XXXL, hvilket med andre ord betyr at Cottelli tilbyr noe for enhver.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 176 produkter
Du har sett 42 av 176 produkter
Vis flere

Frekt og forførende Cottelli Collection undertøy til alle kvinner

Forførende undertøy til kvinner

Sexy undertøy skal være både frekt, elegant og ja, nettopp sexy. Og for å kunne føle seg sexy, kreves det at du også føler deg godt tilpass i det. Det hjelper heller ikke hvis det sexy undertøyet enten er for lite eller for stort, eller bare har feil passform til din kropp, uansett om du er en plus size eller om du er av normal bygning. Derfor skal undertøyet sitte godt, og nettopp det gjør undertøyet fra Cottelli Collection. Hos Sinful er vi offisiell forhandler av Cottelli Collection, og det er vi stolte av.

Cottelli Collections sortiment inkluderer hele paletten. De produserer både forførende korsetter, bodystockings, chemiser, frekke nattkjoler, hofteholdere og et stort utvalg av frekke kostymer.

Du kan selv velge om du vil ha et frekt sykepleierkostyme, et forførende politikostyme eller kanskje et uskyldig stuepikekostyme. Det vil si at hvis det står frekk aften i kalenderen, så er det altså hos Sinful du finner lingeri, hofteholdere, truser, bh’er og stay up strømper. Du finner det hele her, og vi garanterer deg at partneren din vil ta odt imot ditt nye outfit til kveldens eskapader. Cottelli Collection er nemlig en lekker og frekk undertøysserie som garantert vil ta lekene i dobbeltsengen til nye, frekke høyder.

Få Cottelli Collection i både plussize og i normal størrelse

Uansett hvilken stil du liker, har Cottelli Collection tenkt på alle. Cottelli Collection har nemlig designet undertøy i normalstørrelse og i plus size. Du kan f.eks. starte med å kle deg i en frekk hofteholder, med matchende truse og bh, og la dette lede videre inn i kveldens lek. Morgenen etterpå kan du kle deg i en flott kimono som signalerer sexyness, men som fremdeles er anstendig nok til å spise frokost i.

Så uansett hva du planlegger av frekke aktiviteter, enten det er morgen eller kveld, finner du garantert i Cottelli Collections sortiment. Vil du utfordre partneren din enda mer, kan du jo velge både bunnløse truser, eller bunnløse strømpebukser som lar han eller henne få et kikk inn til herligheten før det går i gang. Og som en bonus, kan de beholdes på under hele akten.

Hvilken type undertøy skal jeg velge?

Cottelli Collection har noe for enhver kvinnes smak. Så hva skal du velge? Start med å se etter noe du kunne forestille deg å gå med. Har du ikke prøvd sexy undertøy av denne typen før, slik at det er første gang du skal forføre partneren din med undertøy, er det en god idé å starte i det små. Det trenger ikke være et full blown kostyme første gang, start med f.eks. å tilføre antrekket noen lektre strømper, eller en truse med sexy detaljer. Når du starter forsiktig, er det også større sjanse for at du selv føler deg bekvem i undertøyet. Og som tidligere nevnt, er dette en nøkkel til suksess; føler du deg bra, ser du også bra ut. Velg samtidig noe som gjør at du viser frem det du er stolt av, men ikke nødvendigvis alt. Et lite sneak peek til godsakene er ofte mer pirrende enn å blotte det hele på en gang.
Uansett hva du velger fra Cottelli Collection, vil partneren din elske det, uansett om det er en ektefelle, en date eller et one night stand. Ha det gøy, og føl deg som den gudinnen du er.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no