TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Cottelli Collection

Cottelli Collection byr på et stort og forførende utvalg av undertøysmodeller. De fleste modellene finnes i størrelser fra S til XXXL, så her er det noe for alle og enhver. Finn dine favoritter i dag, og gled deg til nye, erotiske opplevelser hvor du og undertøyet ditt får stå i sentrum.

Frekt og forførende Cottelli Collection undertøy til alle kvinner

Forførende undertøy til kvinner

Sexy undertøy skal være både frekt, elegant og ja, nettopp sexy. Og for å kunne føle seg sexy, kreves det at du også føler deg godt tilpass i det. Det hjelper heller ikke hvis det sexy undertøyet enten er for lite eller for stort, eller bare har feil passform til din kropp, uansett om du bruker små eller store størrelser. Derfor skal undertøyet sitte godt, og nettopp det gjør undertøyet fra Cottelli Collection. Sinful er offisiell forhandler av Cottelli Collection, og det er vi stolte av.

Cottelli Collection sitt sortiment inkluderer hele paletten. De produserer både sexy korsetter, bodystockings, babydolls, hofteholdere og et stort utvalg av frekke kostymer.

Du kan selv velge om du vil ha et forførende sykepleier-kostyme, et sexy politi-kostyme, et uskyldig skolespike-kostyme eller kanskje et fransk stuepike-kostyme. Så hvis du skal ha en romantisk hjemmekveld med kjæresten eller vil invitere en ny flamme på en hot date, så er det altså hos Sinful du finner sexy truser, BH-er og stay up strømper. Du finner det hele her, og vi garanterer deg at partneren din vil ta odt imot ditt nye outfit til kveldens eskapader. Cottelli Collection er nemlig en lekker og frekk undertøysserie som garantert vil ta lekene i dobbeltsengen til nye, pirrende høyder.

Få Cottelli Collection i både små og store størrelser

Uansett hvilken stil du liker, har Cottelli Collection tenkt på alle. Cottelli Collection har nemlig designet undertøy i normalstørrelse og i plus size. Du kan f.eks. starte med å kle deg i en frekk hofteholder, med matchende truse og BH, og la dette lede videre inn i kveldens lek. Morgenen etterpå kan du kle deg i en flott kimono som oser av sexappeal, men som fremdeles er anstendig nok til å spise frokost i.

Så uansett hva du planlegger av frekke aktiviteter, enten det er morgen eller kveld, finner du garantert i Cottelli Collection sitt sortiment. Vil du utfordre partneren din enda mer, kan du jo velge enten åpne truser eller strømpebukser med fransk åpning som lar han eller henne få et kikk inn til herligheten før det går i gang. Og som en bonus, kan de beholdes på under hele leken.

Hva bør jeg velge?

Cottelli Collection har noe for enhver kvinnes smak. Så hva skal du velge? Start med å se etter noe du kunne forestille deg å gå med. Har du ikke prøvd sexy undertøy av denne typen før, slik at det er første gang du skal forføre partneren din med undertøy, er det en god idé å starte i det små. Det trenger ikke være et full blown kostyme første gang, start med f.eks. å tilføre antrekket noen lekre strømper eller en truse med sexy detaljer. Når du starter forsiktig er det også større sjanse for at du selv føler deg bekvem i undertøyet. Og som tidligere nevnt er dette en nøkkel til suksess; føler du deg bra, ser du også bra ut. Velg samtidig noe som gjør at du viser frem det du er stolt av, men ikke nødvendigvis alt. Et lite sneak peek til godsakene er ofte mer pirrende enn å blotte det hele på en gang.

Uansett hva du velger fra Cottelli Collection, vil partneren din garantert elske det, uansett om det er en ektefelle, en date eller et one night stand. Ha det gøy, og føl deg som den gudinnen du er.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful