TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Crave Duet Flex Vibrator var 1

Crave Duet Flex Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Drømmer du om å oppleve nye former for pirrende stimuli? Da er Crave Duet Flex den perfekte vibrator. De to bøyelige spissene gir dobbelt så mye stimuli mot klitoris, så du får en mer intens og nytelsesfull opplevelse.

Den luksuriøse vibrator forener stilig design med nytenkende funksjonalitet. Den har en kraftig motor og ulike vibrasjonsmuligheter som effektivt stimulerer både innvendig samt utvendig, takket være de to spisse ørene på vibratoren.

Vibratoren har fire vibrasjonshastigheter og fire vibrasjonsinnstillinger, som er nøye utvalgt for å gi best mulig stimulering. De to fleksible spissene omfavner klitoris og gir en dirrende sensasjon gjennom hele kroppen.

Crave Duet Flex er laget i medisinsk silikon og er både vanntett og lydsvak. Vibratoren er 12 cm lang og har en diameter på 3,1 cm. Nederst på vibratoren finner du en innebygd USB-tilkobling, så den direkte kan kobles til PC’en din når du skal lade den. Det følger også med en stilig velourpose til å oppbevare vibratoren i.

Crave Duet Flex Vibrator fikk terningkast 6 i Dagbladets store julegavetest av sexleketøy og ble kåret til testens vinner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd
Om Ferrari var en vibrator, ville dette være den. God kvalitet og stødig design. Kristine - 20. jun. 2021
Crave Duet
En vibrator av hųy kvalitet som til og med er litt for effektiv i forhold til stųrrelsen. Hvis det var noe jeg kunne ųnske meg, ville det vęre om kraften kunne ... Les mer
Malla - 25. sep. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful