Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crave Duet Flex Vibrator var 1

Crave Duet Flex Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å oppleve nye former for pirrende stimuli? Da er Crave Duet Flex den perfekte vibrator. De to bøyelige spissene gir dobbelt så mye stimuli mot klitoris, så du får en mer intens og nytelsesfull opplevelse.

Den luksuriøse vibrator forener stilig design med nytenkende funksjonalitet. Den har en kraftig motor og ulike vibrasjonsmuligheter som effektivt stimulerer både innvendig samt utvendig, takket være de to spisse ørene på vibratoren.

Vibratoren har fire vibrasjonshastigheter og fire vibrasjonsinnstillinger, som er nøye utvalgt for å gi best mulig stimulering. De to fleksible spissene omfavner klitoris og gir en dirrende sensasjon gjennom hele kroppen.

Crave Duet Flex er laget i medisinsk silikon og er både vanntett og lydsvak. Vibratoren er 12 cm lang og har en diameter på 3,1 cm. Nederst på vibratoren finner du en innebygd USB-tilkobling, så den direkte kan kobles til PC’en din når du skal lade den. Det følger også med en stilig velourpose til å oppbevare vibratoren i.

Crave Duet Flex Vibrator fikk terningkast 6 i Dagbladets store julegavetest av sexleketøy og ble kåret til testens vinner.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful