Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crave Duet Luksus Oppladbar Vibrator var 1

Crave Duet Luksus Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Foretrekker du designersexleketøy, bør du prøve Crave Duet Luksus oppladbar vibrator. Dette er créme de la créme innenfor kvalitetsvibratorer, hvor sofistikert møter det sexye. Hvis du vil skjemme bort din kjære med et sexleketøy som oser av stil og luksuriøsitet, og samtidig kan ta henne til nye høyder, er dette vibratoren det rette valget.  Vibratoren er laget i San Francisco, og her har utviklerne bak virkelig tenkt over både design og performance. Det er i de to spissene hele herligheten gjemmer seg. Crave Duet har fire vibrasjonshastigheter, og fire forskjellige vibrasjonsinnstillinger. En av dem er at vibrasjonene veksler mellom de to spissene. En annen er hvor de pulserer, som er meget pirrende og gir utrolig intense opplevelser.  Crave oppbevares i et eksklusivt læretui, så du kan ta den med deg hvor som helst, og som også beskytter denne lille juvelen av et sexleketøy. I tillegg signaliserer det et dette er et leketøy av høy kvalitet.  Vibratoren er kun 11.4 cm lang, 3 cm i diameter, men tross dens lille størrelse, er vibrasjonene utrolig kraftige. Samtidig er den meget støysvak. Den er 100% vanntett, og er derfor opplagt til å ta med i dusjen eller badekaret. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful