Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crave Vesper Halskjede med Vibrator var 1

Crave Vesper Halskjede med Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Crave Vesper er en pen og eksklusiv vibrator, som er helt spesiell. Vesper er verdens første luksuriøse vibrator halskjede, som er oppladbar og ligner et helt vanlig halskjede. Men la deg ikke lure for Vesper er en effektiv og lydsvak vibrator, som kan gi deg stor nytelse. 

Halskjedet har fire forskjellige vibrasjonsprogrammer; tre kontinuerlige og et pulserende. Du skifter enkelt mellom programmene med den lille knappen på baksiden av vibratoren. Selve vibratoren er laget i rustfritt stål, som er slitesterkt og den beholder fargen i lang tid. Toppen er laget i rødgull, som gir den et flott fargespill.

Crave Vesper er oppladbar og lades opp med en USB ledning, som følger med. Halskjedet er 66 cm langt og er nikkelfritt. Vibratoren er 9,7 cm lang og har en diameter på 0,8-1,3 cm. 

MerkeCrave
Produkt vekt (g)24
Full lengde (cm)9.7
Diameter (cm)1.3
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)50
Vibrasjonsmønster1
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeGull
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Portugisisk, Japansk
SKU14714
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den kuleste
Rachelle - 29. dec. 2019
Når det kommer til klitoris-vibrasjoner, går jeg vanligvis all-in for kraft, det som er nytt med denne er at vibrasjonene var veldig deilige. Når det er sagt, ER JEG SÅ GLAD for vibrasjonene til denne tingen! Det er ikke for hųyt, den er stille og gir den nųyaktige stimuleringen jeg elsker. Videre kan jeg slite den ut og ingen vet hva den er (med mindre jeg forteller dem ... noen ganger er hemmeligheter morsomme å dele med noen få utvalgte). Uansett, kvalitet. Gå for det! *Merk: Den er også en flott gave til Valentinsdagen eller andre slike anledninger.
0
Beste jeg har kjųpt!
Emma - 1. aug. 2016
Dette er den beste vibratoren jeg har kjųpt, nettopp fordi den er så diskret og veldig fin å se på! Tenk deg fųlelsen av å ha på deg virkelig pent undertųy som også matcher og du fųler deg super selvsikker – vissheten om at du har en hemmelighet som ingen andre vet om. Å ta på seg dette kjedet og gå ut hvor som helst, for eksempel middag med kolleger, pubkveld eller bare gjųre et ęrend... det er en så fantastisk fųlelse! Bortsett fra det er det også den beste vibratoren jeg noen gang har eid. Anbefaler den til alle sterke mennesker der ute med en klitoris!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful