Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Fire Demon Silikondildo 17cm var 1

Creature Cocks Fire Demon Silikondildo 17cm

kr 699,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Slipp løs den infernalske lidenskapen i deg med Creature Cocks Fire Demon Monster Silikondildo! Denne djevelsk herlige dildoen er ikke for de med et svakt hjerte, med sine dristige røde og svarte farger, har denne demoniske herligheten en spiky, konisk spiss som lover å tenne dine dypeste lyster.

Forbered deg på å bli fortært av nytelse når du kjenner de tauaktige venene som omkranser det tykke skaftet, og gir tekstur og følelse for hvert støt. Men pass deg, for ved foten sitter det runde, piggete nubber som gjør den djevelske nytelsen ekstra farlig. Den sterke sugekoppbasen gjør det mulig å bruke den håndfritt, mens muligheten til å bruke en sele åpner en verden av muligheter for kinky cosplay og fantasifullt rollespill.

Rengjør den med mild såpe og vann, og la den lufttørke mens du nyter ettergløden av det forbudte møtet.

I det svakt opplyste rommet danser skyggene rundt veggene mens du gjør deg klar til å påkalle Ilddemonen. Med skjelvende hender ordner du de rituelle elementene, tegner beskyttelsesseglene og påkaller de eldgamle navnene av makt. For hver besvergelse blir luften tung av duften av røkelse og knitringen fra flammene.

Plutselig slukkes flammene, og rommet faller i mørke. Men så dukker det opp en gnist av kaldt, blått lys i sentrum av sirkelen, som blir sterkere og sterkere, helt til det bryter ut i et blendende lysglimt. Og der, foran deg, står Ilddemonen.

Øynene brenner med en overjordisk intensitet mens han overskuer rommet, og leppene krøller seg til et ondskapsfullt smil. Du kjenner en grøss nedover ryggraden idet han snakker, stemmen hans er en lav, buldrende knurring som gir gjenklang i luften. Med en enkelt, rask bevegelse bryter demonen seg løs fra sirkelen, og hans skikkelse ruver over deg. Du kan kjenne varmen som stråler fra kroppen hans når han nærmer seg, nærværet hans er berusende og skremmende på samme tid.

Og så, i en virvelvind av lidenskap og begjær, tar demonen deg, og berøringen hans tenner flammer av nytelse som fortærer deg helt og holdent. Idet du overgir deg til den infernalske ekstasen, innser du at du har sluppet løs en kraft utenfor din kontroll - en kraft som for alltid vil endre din skjebne.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)556
Full lengde (cm)22.5
Innførbar lengde (cm)16
Diameter (cm)4.9
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart, Rød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45157
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful