Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks King Cobra XL Silikondildo 39cm var 1

Creature Cocks King Cobra XL Silikondildo 39cm

kr 1 095,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar for en vill tur med King Cobra Silikondildo fra Creature Cocks! Denne kolossale kobraen av nytelse måler svimlende 18 tommer i lengde, designet for å gli dypt inne og vekke ditt innerste ønske med en kropp utsmykket med teksturerte skalaer.

Kobraen har en hypnotisk sjarm når det slanke, koniske hodet uanstrengt glir inn i dypet ditt, mens den brede halsen gir et spennende smell når den kommer inn. Med sin sterke sugekoppbase tilbyr King Cobra håndfri moro, eller fest den på for spennende, kinky cosplay med partneren din.

Rengjør den med mild såpe og vann, og la den lufttørke mens du nyter ettergløden av det forbudte møtet.

Dypt inne i hjertet av en eldgammel jungel ligger en skjult hule, som bare er kjent for dem som våger å oppsøke dens forbudte gleder. Etter hvert som du våger deg dypere inn i skyggene, blir luften tykkere av forventning, og hjertet ditt banker av spenning. Du snubler over en lysning badet i måneskinn, der en ensom skikkelse står midt i en fascinerende oppvisning av slanger.

Slangefløyten til slangetemmeren vever en hypnotisk melodi som får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg, og du kjenner en uimotståelig dragning. Når slangene begynner å danse til den hjemsøkende rytmen, blir du fortryllet av deres grasiøse bevegelser, og hver eneste vridning og vending forhekser sjelen din med et primalbegjær.

Med en elegant bevegelse med den mektige halen nærmer kongekobraen seg, og dens nærvær vekker ærbødighet og ærefrykt. Du gir deg villig hen til skapningens favntak, og kjenner en bølge av forventning når den slanke skikkelsen slynger seg rundt deg og trekker deg inn i en verden av ubeskrivelig ekstase. Når King Cobras mektige kropp buldrer dypt inn i deg, overgir du deg til jungelens urrytme og fortaper deg i en virvelvind av følelser og begjær.

I det flyktige øyeblikket blir du ett med slangen, bundet av en stille pakt av nytelse og lidenskap som overskrider grensene for tid og rom.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)1244
Full lengde (cm)43
Innførbar lengde (cm)38
Diameter (cm)5.5
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød, Svart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45161
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful