Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Predator Creature Stroker var 1

Creature Cocks Predator Creature Stroker

kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

I hjertet av jungelen lurer farene overalt. Fra Creature Cocks stiger Predator, en fryktinngytende skapning med sanser som er fininnstilt til å spore byttet sitt, og er på jakt. Men denne gangen blir jegeren til den jagede, og du blir fanget i dens grep.

Predator Stroker har et mykt, grått ytre med sirkulære, strukturerte groper, og utstråler en primitiv villskap. Inne i den tette omfavnelsen ligger rader med teksturerte ribber, riller og nubber, klare til å gjøre deg vill av nytelse når du stuper dypere ned i dypet.

For en grundigere rengjøring kan du ta ut hylsen og vaske den separat med varmt vann og mild såpe, og la den lufttørke helt før du setter den inn i kabinettet igjen.

Mens du navigerer deg gjennom jungelens tette løvverk, henger en følelse av overhengende undergang tungt i luften. Du kan føle at Predator nærmer seg, og dens skarpe sanser følger med på alt du foretar deg. Med et plutselig adrenalinkick setter du inn i en spurt, men det er for sent - Predator har funnet deg.

I en rasende fart kaster skapningen seg over deg og river i stykker klærne dine med nådeløs effektivitet. Panikken setter inn når du innser hvor alvorlig situasjonen er, men midt i kaoset dukker det opp et glimt av en mulighet.

Med et dristig trekk kaster du av deg rovdyrets rustning og avslører det sårbare kjøttet under. I et øyeblikk av rå desperasjon tar du saken i egne hender, og tenner et primalbegjær som går gjennom både rovdyr og byttedyr.

Når kroppene deres flettes sammen i en dans som er like gammel som tiden selv, blandes nytelse med fare i en berusende blanding som tar pusten fra deg. For hvert støt balanserer du på kanten av glemselen, på grensen mellom ekstase og fare.

Og så, som skjebnens verk, bukker rovdyret under for sine egne primale drifter og kollapser i en tilstand av salig utmattelse. Du griper sjansen og flykter fra den sammenfiltrede omfavnelsen av rovdyr og byttedyr, med minnet om møtet brennende i hjernen.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)532
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)17
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
Andre materialerABS-plast
FargeGrå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU45170
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful