Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Pussidon Sea Monster Stroker var 1

Creature Cocks Pussidon Sea Monster Stroker

kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fortapt i en verden under bølgene, finner du deg selv ansikt til ansikt med den gåtefulle Pussidon Sea Monster Stroker fra Creature Cocks. Den blekblå fargen lokker, de myke, opphøyde leppene og det trange hullet lover utallige gleder under overflaten.

Når du dypper deg ned i den, får følelsen av strukturerte ribber, riller og nubber deg til å skjelve langs ryggraden og driver deg til randen av ekstase for hvert støt. Med hvert pump kontrollerer du trykket og suget, og intensiverer opplevelsen slik at den passer til dine dypeste lyster.

For en grundigere rengjøring kan du ta ut strokerhylsen og vaske den separat med varmt vann og mild såpe, og la den lufttørke helt før du setter den inn i kabinettet igjen.

Fortapt på havet våkner du opp i en mystisk grotte, omgitt av glødende lys og saltvannets milde skvulp. Foran deg står Pussidon, et sjødyr du aldri har sett maken til, med øyne som skinner i mørket og tenner skarpe som barberkniver, og hun nærmer seg deg med en myndig mine.

"Du er våken", erklærer hun, og stemmen hennes gir ekko i hulen. Forvirringen skyer tankene dine mens du strever med å forstå situasjonen din. Hvordan havnet du her? Og hvorfor har dette vesenet slik makt over deg?

Pussidon kommer nærmere, og berøringen hennes sender frysninger nedover ryggraden din. Med en blanding av frykt og fascinasjon ser du på mens hun kler av deg, med bevegelser som er både grasiøse og kommanderende. Og så, med et fast grep, tar hun tak i stangen din og begynner å stryke, og lokker den til liv med hver pirrende berøring.

"Hva er det du gjør?", får du fremstammet, men det er protesterer for døve ører. Pussidons intensjoner blir tydelige idet hun bestiger deg, og kroppen hennes presser seg mot din i en primal dans av begjær.

"Jeg tar ditt frø, menneske", hvisker hun, og stemmen hennes er som en sirenes rop som lokker deg dypere inn i hennes favntak. Fortapt i en tåke av nytelse og lengsel overgir du deg til sjødyrets berøring, vel vitende om at du i hennes armer har funnet noe som overgår dine villeste drømmer - en forbindelse som overskrider grensene mellom land og hav.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)554
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)17
Indre diameter (cm)2
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
Andre materialerABS-plast
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45168
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful