Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Raptor Reptile Stroker var 1

Creature Cocks Raptor Reptile Stroker

kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Legg ut på en reise inn i dypet av dine mørkeste ønsker med Raptor Reptile Stroker fra Creature Cocks! Med sin myke grønne farge og naturtro reptilskjell vekker den fantasien om slanger, øgler, dinosaurer eller drager til live.

Med en liten åpning som inviterer deg til å fordype deg i en verden av opplevelser. På innsiden venter rader av teksturerte ribber, riller og nubber som driver deg til randen av ekstase når du dykker dypere ned og nyter hvert eneste pump i den stramme, gripende omfavnelsen.

Ta kontroll over nytelsen din med silikonpluggen i bunnen av etuiet, slik at du kan justere trykket og suget etter eget ønske. For hvert pump opplever du en strammere klemme som intensiverer nytelsen din til nye høyder. Og når du er klar til å slippe ut, er det bare å fjerne pluggen for å la lidenskapen flyte fritt.

For en grundigere rengjøring kan du ta ut hylsen, vaske den separat med varmt vann og mild såpe, og la den lufttørke helt før du setter den inn i kabinettet igjen.

Etter hvert som dere kom dypere ned i de ukjente grottene, ble luften tykkere og tykkere av fuktighet, og mørket så ut til å presse seg på fra alle kanter. Stillheten var øredøvende, kun brutt av lyden av skrittene dine som ekko fra veggene.

Plutselig snublet du over en hule som du aldri hadde sett maken til. Veggene var utsmykket med merkelige tegninger, og luften var fylt av en overjordisk energi som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen. Det var da du så det. Med skjell så grønne som de dypeste skoger og øyne som glødet som glør i mørket, kom rovfuglen ut av skyggene, og dens nærvær var både fascinerende og skremmende. Du prøvde å rygge unna, men før du rakk å flykte, var den over deg.

Med lynraske reflekser holdt skapningen deg fast i bakken, og de kraftige klørne boret seg inn i kjøttet ditt. Mens du lå der, paralysert av frykt, begynte rovfuglen å utstråle en lav, buldrende spurr - en lyd som så ut til å vibrere gjennom knoklene dine. Den beveget seg nærmere, neseborene blusset mens den snuste inn luften, og så, med en plutselig bevegelse, rev den av deg klærne, slik at du ble blottlagt og sårbar.

For hver gang den berørte din hud, strømmet en bølge av nytelse gjennom kroppen din og tente en ild som fortærte deg innenfra. Og når den endelig tok deg, var bevegelsene primale, instinktive, og drev deg til randen av ekstase og videre.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)548
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)17.5
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
Andre materialerABS-plast
FargeGrønn
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45165
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful