Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Shape Shifter Alien Silikondildo 17cm var 1

Creature Cocks Shape Shifter Alien Silikondildo 17cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Avslør mysteriene i kosmos med Shape Shifter Dildo fra Creature Cocks. Denne gåtefulle chimaera dildoen kan skryte på seg et kaleidoskop av farger og teksturer som inviterer deg til å utforske verdener hinsides fantasien.

Denne dildoen er ikke bundet av lovene for jordisk nytelse; det monstrøse hodet, rynkete og rundt, lokker deg inn i en utenomjordisk omfavnelse, mens tauaktige årer krysser hele lengden og fletter seg sammen som slanger i en kosmisk dans. Den sterke sugekoppbasen gjør det mulig å bruke den håndfritt, mens bruk av sele åpner en verden av muligheter for kinky cosplay og fantasifullt rollespill.

Det er bare å vaske dildoen med varmt vann og såpe eller sexleketøyrengjøringsmiddel.

Etter hvert som natten ble dypere og innhyllet hagen i et slør av skygger, følte du en snikende uro. Luften var tykk av forventning, og den fremmede ved din side syntes å utstråle en aura fra en annen verden. Øynene, som var gjennomtrengende gull-gule, lyste med en intensitet som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen din. Idet du forsøkte å unnskylde deg og vende tilbake til festens trygge omgivelser, strammet grepet hans seg, og før du rakk å si en lyd, ble du slukt av mørket.

Det var da du så hans sanne form - et vesen av ufattelig kompleksitet, delvis øgle, delvis løve og fullstendig fremmed. Med en følelse av frykt blandet med en uforklarlig tiltrekningskraft fant du deg selv presset mot den kalde, vinkledde veggen, og pusten stanset da det formskiftende vedhenget hans kom til syne. Den pulserte med et iriserende skjær, og fargene skiftet og bølget som overflaten på en fjern stjernetåke.

Til tross for den primale frykten som strømmet gjennom årene dine, var det en primal hunger som våknet i deg - et ønske om å overgi deg til det ukjente, om å utforske nytelsen som lå utenfor grensene for menneskelig fatteevne. Mens det fremmede vedhenget vred og forvrengte seg inni deg, sendte hvert eneste støt bølger av ekstase over deg, og grensen mellom skrekk og henrykkelse ble utvisket. Det var en dans av kosmiske proporsjoner, en symfoni av følelser som trosset all fornuft.

I det flyktige øyeblikket, mens du balanserte på stupet mellom verdener, fikk du et glimt av universets enorme utstrekning som lå åpent foran deg.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful