Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crush Lover Boy Silikon Dildovibrator var 1

Crush Lover Boy Silikon Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Det hevdes ofte at man aldri vil glemme sitt første "crush", og med Lover Boy fra Crush kan dette helt sikkert også bli sant for deg. 

Med denne dildovibratoren har Crush utviklet et produkt som både er moderne og med et uhøytidelig design, uten å gå på kompromiss med kvalitet og effektiv nytelse.

Fremstilt i silkemykt, fleksibelt silikon med riller for ekstra stimuli og lett krumning, som vil målrette vibratorene mot dine mest følsomme soner og gi deg intense g-punktsorgasmer.

Lek deg gjennom de 10 vibrasjonsvariasjonene, som lar deg oppleve alt fra mild pirring til en intens, dyp pulsering.

Lover Boy kan naturligvis også benyttes på klitoris, mellomkjøtt, brystvorter eller hvor enn du og din partner ønsker frekke vibrasjoner. 

Benytter 2 x AA-batterier (kjøpes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stilig og stimulerende følgesvenn
Anonymous - 1. apr. 2018
Som med alle nye produkter tar det noen ganger å venne seg til det. Ikke noe negativt med det, for det er hyggelige stunder! Relativt lett å finne sin favorittvibrasjon, selv om jeg personlig synes at et par av vibrasjonsmodusene er unødvendige - f.eks. for myke og lette. På den annen side forblir den på den vibrasjonsmodusen som sist ble brukt når den slås av, så neste gang den brukes, starter den på den modusen igjen. Fin til både innvortes og utvortes bruk da det er lett å finne g-punktet fordi dildoen er buet og sløv. Siden den er så stump og ikke fleksibel, må du være litt forsiktig under penetrering.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful